На спартакіаді УжНУ змагалися з шахів

Василь Шаркань для Медіацентру УжНУ 13.03.2014 17:44 СПОРТ

 

12 березня викладачі та співробітники УжНУ змагалися з шахів у рамках 7-ї загальноуніверситетської Спартакіади.


Участь у змаганнях узяли команди десятьох факультетів та інститутів університету. Найкращими цього разу виявилися історики, які набрали 11,5 очок.

Капітан команди історичного факультету Юрій Ісак (до речі, кандидат у майстри спорту з шахів, двічі чемпіон Ужгорода, віце-чемпіон Закарпатської області), не приховує радості: "Ми давно йшли до цього успіху, у минулі роки займали друге й третє місця. І ось, нарешті, перше. Гра стала вдалою насамперед завдяки командному духу. Цього року ми змобілізували свої зусилля й обіграли тих суперників, від яких дотепер програвали. Вони, очевидно, відчули нашу бойову налаштованість".

Переможці – Володимир Мойжес, Михайло Тиводар та Юрій Ісак
Друге місце зайняла команда математичного факультету (10,5 очок), третє – фізичний факультет (8 очок). Інститут економіки й міжнародних відносин з вісьмома очками – четвертий. Команди філологічного, географічного, юридичного факультетів і факультету здоровʼя людини набрали по 7 очок і розділили 5-8 місця. Дев’ятий – хімічний факультет (6,5 очок). Факультет туризму та міжнародних комунікацій грав у меншості, але все одно потрапив у десятку лідерів, набравши 2,5 очка.

Наступного четверга відбудуться змагання з настільного тенісу.


На першому фото переможці: Володимир Мойжес, Михайло Тиводар та Юрій Ісак.

Василь Шаркань для Медіацентру УжНУ

ТЕГИ : шахиУжНУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат