ЕКС Братислава: Кристина Рапинець у 1/8 фіналу Кубка світу

Катерина Годунова, НФФУ 05.12.2014 14:40 СПОРТ

21-23 листопада у Братиславі проходив юніорський етап кубку світу з фехтування на рапірах, у якому брали участь 160 спортсменок.

Найкращим результатом для України стало 11-е   місце Кристини Рапинець, якій не вистачило зовсім трохи для продовження боротьби за нагороди чемпіонату. У першому бою Кристині зустрілася з німкенею Софією Вернер, над якою наша спортсменка здобула перемогу з рахунком 15:12. Наступний поєдинок був із титулованою японкою Карін Міявакі – срібною призеркою Юнацької Олімпіади 2014. Незважаючи на те, що суперниця була сильною та досвідченою, Кристині вдалося перемогти, ще й з великим розривом – 15:11. Але ряд вдалих виступів обірвала росіянка Тетяна Голосєєва, обігравши українку із рахунком 15:8. Варто відзначити, що до цього моменту у Голосєєвой справи йшли не дуже, була навіть імовірність того, що представниця Росії не зможе пройти в 1/32 фіналу.

Етапом раніше склала зброю сестра Кристини Аліна Рапинець. Аліна вдало почала, перемігши Еріку Чіпресса (Італія) із рахунком 15:12, але потім поступилася майбутній власниці «срібла» кубка світу Елізабет Бьянчін (13:4). Анастасія Кляшторна також не змогла подолати італійку, але у 1/32 фіналу. Якби не програш Анастасії, українки фехтували б між собою.


Рапіра, особисті результати
1. Крістіна Самсонова (Росія)
2. Елізабетта Бьянчін (Італія)
3. Реґіна Гаріфуліна (Росія)
3. Марія Мельниіова (Росія)
11. Кристина Рапінець (Україна)
28. Аліна Рапінець (Україна)
44. Анастасія Кляшторна (Україна)
84. Анастасія Ленчук (Україна)
85. Дар'я Павлюк (Україна)
108. Анастасія Деревянко (Україна)
112. Ольга Дьяченко (Україна)
121. Ангеліна Цимболинець (Україна)

Катерина Годунова, НФФУ

ТЕГИ : фехтуванняКристина Рапинець

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат