Наступного тижня ужгородські працівники стихійних ринків отримають повідомлення від 911 (ФОТО)

admin 31.10.2014 17:06 РАТУША

 

Подібні листівки (дивіться фото) ужгородці зможуть побачити вже наступного тижня від Департаменту муніципальної поліції Закарпатської області МСП (Police 911). Про це повідомляє прес-служба відомтсва.

Такі попередження «муніципальна поліція» (Police 911) роздаватиме на стихійних «вуличних» ринках. У самій листівці «продавця», який торгує на вулиці без будь-яких документів просто неба попереджають про ст. 160 та ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також Департамент підготував подібні листівки-застороги для гіпотетичних покупців, для того щоб вони   дбайливіше ставилися до того де і що вони купують. Адже якщо зникне попит, то і відповідно – пропозиція. Таким чином, «муніципальна поліція» (Police 911) хоче спочатку попередити продавців-порушників, а уже потім разом з муніципальною поліцією складати адміністративні протоколи, які потім будуть направляти в адмінкомісії та суди.

admin

ТЕГИ : 911муніципальна поліціяУжгород

Коментарі :


03.11.2014 10:28 С

НАТУРАЛЬНУ сметану і молоко більше ніде купити, тільки з рук! Чого вам це заважає, люди хоча би собі копійчину зароблять, там явно не міліонери торгуют. Якщо ужгородці купують, то вони цим самим і висловлюють свою позицію, ЇМ ТРЕБА ДОМАШНІ ПРОДУКТИ.
А порошкове молоко і сметану з пальмової олії їжте самі і дітять своїм давайте, раз такісьте розумні.


03.11.2014 10:22 С

Що за фількіна грамота!? Для чого ця клоунада!? Департаменту нічого більше робити?! Який ще "Поліс911", нічого кращого не могли придумати?! Нащо копірувати від америкосів все підряд, де ваша гордість, де патріотизм?Запроданці, холуї!!! З вас тільки всі будуть сміятись!


01.11.2014 14:34 ваня

та свистали вони на ваші листівки!


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат