911 стежить за незаконною вирубкою дерев на Ужгородщині (ФОТО)

admin 24.10.2014 11:23 КРИМІНАЛ

 

Спільний рейд активістів ГО "Спеціальний контроль", представників Департаменту муніципальної поліції МСП (Police 911) та працівників ДАІ щодо незаконної вирубки лісу на Ужгородщині.

911 розбереться чому "швидка" так довго їде - читайте тут

Гаслами “Бережіть ліс — наше багатство” природу від знищення не захистити. Деревина - відносно простий та водночас надійний шлях збагачення. Черговими жертвами людського бажання стають ліси не тільки Ужгородщини. Місцеві мешканці повідомили, що на території тамтешнього держлісгоспу з початку весни безбожно рубають ліс.

911 допоможе закарпатцям довести свої права у судді - тисніть сюди

Ці ліси по праву вважають одними з найгарніших та мальовничиших куточків краю. Їх окрасою є столітній бук, який досі непідвласний жодній стихії й нагадує собою велетенського охоронця. Якщо вітер і не в змозі здолати непохитного, то проти бензопил у нього жодного шансу вціліти.
Відомо, що для транспортування деревини, мають бути і супровідні документи у водія і зрештою, кругляк повинен бути "клеймований", однак ті хто крадуть, приміром мішають і не клеймовані, намагаючись запустити пил в очі тим хто це повинен контролювати. Наш спільний рейд з працівниками ДАІ, представниками департаменту муніципальної поліції МСП (Police 911) цьому наглядний приклад.

Чому закарпатці телефонують у 911 - дізнайтеся тут

Ті, хто займається вирубкою лісу , кажуть, що вона є законною. Зазначають, що дерева хворіють. Як бути з думкою громади? Вони ж бо готові захистити ліс. Адже для них - це можливість збирати ягоди, гриби чи просто відпочивати. Тому й клопочуть на захист природи.
Вже скоро, ми оприлюднимо що з цього вийшло. Стежте за нашими повідомленнями... "Спеціальний контроль" вдячний усім за роботу.

admin

ТЕГИ : 911Закарпаттявирубка лісу

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат