911 допомагає закарпатцям довести свої права у судді

РІО 21.10.2014 14:01 СОЦІО

2 роки у Закарпатті працює Департамент із прав споживачів “Міжнародна служба порятунку (Police 911). І його представники називають себе останньою інстанцією, яка може допомогти закарпатцям відстояти свої права.

“Мені досить подзвонити у заклад чи у сервіс... Мій голос уже впізнають. Це допомагає закарпатцям захистити свої права споживачів”, — зазначив під час сьогоднішньої прес-конференції у прес-центрі “Нове Закарпаття” в Ужгороді Михайло Домище, директор Департаменту з прав споживачів ““Міжнародна служба порятунку (Police 911).


“911” обіцяє закарпатцям розібратися, чому “швидка” не хоче їхати — читайте тут


За його твердженням, сьогодні закарпатець може пройти безліч інстанцій, однак не мати відповідних результатів.

“Ми через суд допомагаємо людям. Людям узагалі складно боротися з цілою юридичною системою. Якщо образили — є ми. У нас виграшні справи з повернення продукції і відшкодування моральної шкоди”, — сказав пан Домище.


Закарпатці телефонують на 911, аби вирішити проблему з ДАІ і несанкціонованою торгівлею — тисніть сюди


За його словами, наступного тижня має вийти книжка, у якій розказано, якою має бути продукція, як її правильно купувати, а також роз’яснення щодо відповідного Законодавства.

“Споживачі телефонують на 911, дістаємо листи через Інтернет, але спілкуємося безпосередньо з людьми”, — акцентував М. Домище.

До слова, відтепер поліція буде особливо стежити за торгівлею на ринку у центрі Ужгорода, по вулиці Корятовича, оскільки там торгують не просто бабці, а представники підприємців із Хуста.

Загалом, наразі співробітники “Police 911” у спеціальній формі особливо стежитимуть за порядком у центрі Ужгорода.    

Наразі громадяни можуть цілодобово звертатися до департаменту “муніципальної поліції” за “гарячою лінією” —(0312) 44-0-911.

Довідка: Департамент “муніципальної поліції” створений відповідно до Положення “Про муніципальну   поліцію в Закарпатській обалсті” і підписаний першим віце-президентом МГО “Міжнародна служба порятунку (Police 911) 22 червня 2014 року. Сама ж міжнародна громадська організація була створена ще у 2009 році членами ВГО “Українська служба порятунку” Павлом Дибою та Петром Мацаком разом із словацькими, угорськими, чеськими, італійськими, канадськими колегами.

РІО

ТЕГИ : 911муніципальна поліціяЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат