Районний футбол. Огляд-аналіз 9-го туру чемпіонату Іршавщини

Євген Свищо для rionews 05.09.2014 21:48 СПОРТ

У дорослих добре грали гості

Загальна статистика
9-й тур пройшов за невисокої результативності — 3.33 гола за поєдинок (при середній за девять турів — 3.65 за матч) і був непоганим для гостей, які здобули 38.9 % від можливих залікових очок (при середньому показнику за девять турів — 33.3 %).
Основний внесок у це внесли гості зони “Б”, які вибороли 50 % від можливих залікових балів (при середньому показнику за девять турів — 32.4 %).
У зоні “А” трохи краще грали господарі, які хоча й показали невисоку результативність — 1.5 мяча за гру (при середній за девять турів — 2.42 за поєдинок), та все ж здобули 66.7 % від можливих залікових пунктів (при середньому показнику за девять турів — 61.5 %)

Щодо окремих матчів

Головну сенсацію створили “Білки”
У центральному матчі в Білках гості мали здобувати мінімальну перемогу. Однак, навіть те, що “Сільце”, завдяки влучним пострілам Віталія Боднара та його тезки Сабова, втретє в сезоні забило на виїзді більше одного голу, не допомогло йому досягти позитивного результату.
Найбільше для цього постарався Іван Староста, який за господарів відзначився дублем. Ще один мяч на рахунку кращого бомбардира “Білок” Михайла Чонки.

“Доробратово” не змогло роздовбати “Скалу”
Ще одна несподіванка сталась у центральній битві зони “Б” в Доробратові, де ми найбільше очікували мінімальної звитяги господарів. Трохи меншою була можливість нічиєї. Гол новобранця господарів Андрія Белякова дав надію місцевим фанам. Та саме в цьому сусідському дербі “Скала”, завдяки дублю свого кращого бомбардира Івана Делегана, змогла вдруге в чемпіонаті забити на чужому полі більше одного мяча, що й дозволило їй зберегти свою міцність.
Андрій Беляков
Нещаслива квітка для Приборжавського

“Будівельник” мав перемагати з різницею у 1-2 голи. Цьому посприяло й те, що клуб із Кушниці вдруге в сезоні не забив на виїзді жодного мяча. Однак, приборжавці не досягли потрібного результату.

“Гребля” заблукала в ялинках
Саме так можна охарактеризувати підсумок поєдинку в Чорному Потоці. Хоча господарі й мали вигравати, та очікувалось, що робитимуть це з різницею в 2 голи. Однак, греблянці продовжили свою безгольову виїзну серію до пяти матчів поспіль, чим і посприяли появі на табло “Какая боль!”.

“Шахтар” гостював у “Карпатах”
Набагато передбачуваніше завершився двобій у Загатті, де гості мали перемагати в 2-3 мячі. Гірники вдруге в чемпіонаті забили на чужому полі більше двох голів, що й принесло їм очікуваний гандикап.

“Зірка” впала біля Заріччя
Цей двобій Давида та Голіафа завершився найпередбачуваніше. Однак, Давид (клуб із Броду), на відміну від Біблійного героя, виглядав не найкраще і втретє в сезоні не забив на виїзді жодного голу. Від зарічанців всі очікували розгрому опонентів із різницею в 3-4 мячі, що вони й втілили в життя.


Переміщення команд

Кому вгору?


У поточних таблицях, за наслідками 9-го туру, найбільшого прогресу досяг основний склад “Білок”, який підстрибнув на два місця і втретє в сезоні піднявся до призової трійки, в межах якої загалом перебував протягом шести ігрових тижнів (відрізки, в яких відбувались матчі чемпіонату).

По одному кроку наверх зробили дорослі склади «Заріччя» і «Ялинки» та юнацькі склади «Греблі», «Шахтаря» і «Арданова». Зарічанці вдруге увійшли до призової зони групи «Б». Нагадаємо, що попереднього разу вони тримались у її межах протягом чотирьох змагальних цього сезону. Чорнопотічні втретє піднялись до першої п’ятірки, в межах якої знаходились протягом шести ігрових тижнів поточного чемпіонату.

Греблянська молодь, після тижневої перерви, повернулась до двійки лідерів, у межах якої загалом провела сім змагальних неділь цьогорічної першості. Гірники вдруге повернулись до призової зони групи «Б», у межах провели два ігрові тижні цього сезону. Арданівці, після тижневої перерви, повернулись до першої трійки юнацької зони «А», в межах якої загалом провели сім змагальних неділь цьогорічної першості.

Кому вниз?

Головним невдахою став основний склад “Дружби” та молодіжний склад “Карпат”, які впали на дві сходинки. Дубрівці вдруге випали з першої четвірки, в межах якої провели два ігрові тижні поточного чемпіонату. Загатці вдруге випали з призової зони групи «Б», в межах якої знаходились протягом шести змагальних неділь цьогорічної першості.

По одному кроку вниз зробили дорослі склади “Доробратова” і “Греблі” та юнацький склад «Будівельника». Доробратівці вдруге випали з призової трійки групи «Б», в межах якої перебували протягом двох ігрових тижнів цього сезону. Греблянці вчетверте випали за межі першої п’ятірки, в межах якої щоразу була не більше однієї змагальної неділі. Приборжавці вдруге впали на останнє місце, де провели п’ять ігрових тижнів цьогорічної першості.

***

У юнаків багато несподіваних результатів

Загальна статистика


Ігровий день був хорошим для гостьових клубів, які здобули 50 % можливих очок (при середній за дев'ять турів – 46.1 %) та встановили новий рекорд результативності – 3.5 гола за поєдинок (при середній за дев'ять турів – 1.84 за матч). Цим самим вони побили свій попередній рекорд 6-го туру – 2.83 м'яча за гру.

Головний внесок у цей рекорд внесли виїзні клуби зони «А», які здобули ті самі 50 % можливих залікових балів (при середньому показнику за дев'ять турів – 42.1 %) та встановили новий рекорд результативності – 6 голів за поєдинок (при середній за дев'ять турів – 2.42 за матч). Цим самим вони поеревершили свій попередній рекорд 5-го туру – 4.5 м'яча за гру.

Щодо окремих поєдинків

Головну сенсацію створив «Шахтар»


У центральному поєдинку зони «Б» в Загатті мінімальну перемогу мали здобувати господарі. Однак гірники втретє у поточному чемпіонаті забили на виїзді більше одного голу, що й дозволило їм тріумфувати.

«Доробратово» декласувало «Скалу»

У сусідському дербі в Доробратові найреальнішим результатом мала стати нічия або мінімальний виграш господарів. Однак негрівці втретє в цьому сезоні не змогли забити в гостях жодного м'яча, що й призвело до краху їхніх надій на позитивний підсумок.

Одна квітка знищила цілий клуб із Приборжавського

У головному матчі зони «А» в Приборжавському хоча й мали впевнено вигравати гості, та різниця мала б бути в 2-4 голи. Однак, клуб із Кушниці самотужки встановив новий рекорд результативності ліги. Нагадаємо що попередній рекорд складав 9 м'ячів. Стільки в цьому сезоні було забито в трьох поєдинках.

«Білки» показали клас

У конкурентному матчі в Білках найреальнішим підсумком мала стати нічия. Однак, клуб із Сільця вдруге в поточному чемпіонаті не зміг забити більше одного м'яча, що й призвело до поразки.

Молода «Ялинка» зламалась під натиском «Греблі»

У Чорному Потоці гості мали перемагати з різницею в 1-2 голи. Однак, греблянці забили у ворота ялинкових тільки на один м'яч менше, ніж у своїх чотирьох попередніх виїзних іграх разом узятих, що й дозволило виграти з шаленою різницею.

«Зірка» дала бій фавориту

«Заріччя» мало громити суперника з різницею в 3 голи. Та незважаючи на те, що зіркові втретє в цій першості не змогли забити на чужому полі жодного м’яча, фаворит на жилах виравав мінімальну звитягу.

Результати 9-го туру:
Зона «А»:
«Білки» — «Сільце» — 3:2 (юнаки — 3:1), «Будівельник» Приборжавське — «Едельвейс» Кушниця — 0:0 ( 0:11), «Арданово» – «Дружба» Дубрівка — перенесено на 11 вересня (+:-);

Зона «Б»: «Доробратово» — «Скала» Негрово — 1:2 (5:0), «Ялинка» Чорний Потік — «Гребля» — 5:0 (2:7), «Карпати» Загаття — «Шахтар» Ільниця – 1:3 (1:2), «Заріччя» — «Зірка» Брід — 3:0 (1:0);

Становище команд після 9-го туру:

Зона «А»:
Дорослі:
«Арданово» – 18 очок (різниця голів – 33:4), «Сільце» – 13 (17:11), «Білки» – 12 (11:11), «Будівельник» – 11 (12:21), «Дружба» – 10 (9:9), «Едельвейс» – 10 (12:24), «Виноградар» – 1 (6:20); «Арданово» зіграло на два, а “Дружба” та “Виноградар” на один матч менше від решти колективів;
Юнаки: «Едельвейс» – 24 (43:4), «Виноградар» – 18 (16:9), «Білки» – 12 (14:17), «Сільце» – 9 (8:16), «Арданово» – 6 (7:13), «Будівельник» – 9 (3:31);
«Виноградар» та «Арданово» зіграли на один поєдинок менше за решту колективів;

Зона «Б»:
Дорослі:
«Шахтар» – 27 (26:3), «Скала» – 19 (25:12), «Заріччя» – 16 (27:9), «Доробратово» – 14 (14:17), «Ялинка» – 11 (14:13), «Гребля» – 8 (12:21), «Зірка» – 6 (7:31), «Карпати» – 2 (7:26);
Юнаки: «Заріччя» – 25 (27:5), «Гребля» – 18 (33:17), «Шахтар» – 18 (19:5), «Карпати» – 16 (19:13), «Доробратово» – 14 (21:17), «Зірка» – 6 (9:25), «Скала» – 4 (7:30), «Ялинка» – 3 (9:33).

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Іршавщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат