ГМ "ОПОРА" підведе підсумки виборів в Ужгороді

admin 26.05.2014 10:30 СОЦІО

У понеділок, 26 травня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі реформ» відбудеться прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА «Вибори Президента України: Підсумки спостереження ОПОРИ».

У понеділок, 26 травня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі реформ» відбудеться прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА «Вибори Президента України: Підсумки спостереження ОПОРИ».

У післядень голосування ОПОРА оприлюднить кількісну явку виборців та результати голосування на позачергових виборах Президента, згідно зі швидким статистичним підрахунком голосів, яку проводить Мережа на основі фактичних офіційних результатів.

Завдяки 2 000 своїх спостерігачів по всій Україні представники ОПОРИ представлять підсумки моніторингу, зокрема, проінформують стосовно наявності правопорушень на виборчих дільницях. Активісти також проведуть аналіз діяльності органів та установ, відповідальних за організацію виборів під час процесу голосування, підрахунку та обробки інформації.

Прокоментує ситуацію Володимир Феськов   координатор громадського спостереження за виборами Президента України у Закарпатській області .

Довідково:                                                                                                           Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.

admin


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : ГМ Опоравибори Президента 2014

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат