ХV Всеукраїнський турнір країн Карпатського Єврорегіону відбувся в Ужгороді

НФФУ 15.05.2014 00:17 СПОРТ

В Ужгороді відбувся ХV Всеукраїнський турнір країн Карпатського Єврорегіону, присвячений пам'яті ЗТУ Герея В.В. з фехтування. Традиційно турнір проводився серед хлопчиків і дівчаток кадетів у таких видах зброї як рапіра й шпага.


Відкривали турнір шпажисти – 39 дівчат й 61 хлопчик з 10 регіонів України, а також представники Угорщини приїхали поборотися за нагороди турніру.

У цей день найсильнішою шпажисткою стала господарка турніру Діана Варфоломеєва. Друге й третє місце завоювали львів'янка Катерина Мазепа й Антоніна Люльченко з Запоріжжя.

Приємною несподіванкою стало потрапляння в число медалісток киянки Катерини Чорній, яка на три роки молодше своїх опоненток. Таким чином, дворазова чемпіонка Дитячої Ліги вперше у своїй кар'єрі потрапила в трійку найсильніших на кадетському турнірі.
У шпажистів золоту медаль завоював діпропетровчанин Юрій Запара. У фіналі дніпропетровський спортсмен з рахунком 15:13 здобув перемогу над львів'янином Олексієм Голдій. Бронзові нагороди між собою розділили Владислав Гуменюк (Хмельницький) і Владислав Круглов (Харків).

Наступного дня в бій вступили рапіристи й рапіристки. У підсумку в хлопчиків трійка призерів повністю відповідала першій трійці українського рейтингу – Максим Гаравський (Львів), Ярослав Гайдук (Київ) і Тимур Олійнечук (Київ). Розбавив «рейтингову» команду ужгородець Роберт Фортуна, який займав тринадцяту позицію в українській класифікації.

У рапіристок три з чотирьох нагород взяли киянки. Ольга Дяченко завоювала золото, срібло в Наталії Сковрцової, а бронза дісталася Ганні Тараненко. Єдиною не столичною призеркою турніру стала Дарина Петрова з Донецька, яка завоювала другу бронзову нагороду.

НФФУ

ТЕГИ : фехтування

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат