Баскетбол. БК "Ужгород" переможець 1 ліги в західній групі

30.04.2014 14:47 СПОРТ

25–26 квітня у Львові відбувся фінальний турнір групи «Захід» першості України з баскетболу в першій лізі. Вперше в історії Закарпаття команда нашої області БК «Ужгород», абсолютну більшість якої складають студенти УжНУ, стала чемпіоном Західного регіону! За вихід до фінального двобою наші перемогли БК «Будсервіс» з м. Сарни – 91:87, у вирішальному ж поєдинку обіграли БК «Житомир» – 67:57.

Підготував збірну до успіху її тренер – викладач кафедри фізичного виховання УжНУ Олександр Зубковський.

2–4 травня у Кіровограді наші баскетболісти зіграють у фінальній частині І ліги першості України з чотирма командами групи «Центр».

Наші регбісти
З 2-го туру дебютував у вищій лізі національної першості з регбі-15 клуб «Ужгород», сформований на базі команди з американського футболу «Лісоруби-УжНУ». У підгрупі «Захід» наші гравці зіграли зі львівським «Соколом». Хоч ужгородці й зазнали поразки на старті, варто відзначити, що цей вид в історії спорту Закарпаття досі не розвивався. Тож почин вихованців тренера Віктора Мельничука з ініціативи і за підтримки проректора УжНУ Федора Шандора можна тільки всіляко вітати. Тим більше, що колектив разом із наставником націлений на успіх.

До слова, маємо не тільки чоловічу команду, яка грає у регбі-15, а й жіночу, що бере участь у суперлізі з регбі-7 і в суботу зустрінеться на виїзді з суперницями з Одеси.

Наталія Каралкіна, Медіацентр УЖНУ

ТЕГИ : баскетболБК Ужгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат