11,5 тон сміття зібрали 350 закарпатських укртелекомівців (ФОТО)

admin 16.04.2014 10:16 СОЦІО

 

Понад 350 працівників   Закарпатської філії   Укртелекому вийшли   на толоку в 15 населених пунктах області.

Співробітники Укртелекому   у Закарпатській області вперше   взяли   участь у волонтерському проекті «Чисте місто» Групи СКМ, який пройшов   12 квітня. «Екологічний десант» із понад 350 співробітників оператора разом з сім’ями зібрали майже 11,5 тонн сміття,   прибираючи парки, сквери, зони відпочинку і центральні вулиці в 15 містах, містечках, селах і селищах області.

Наприклад, в Ужгороді «екологічний десант» Укртелекому прибирав площу Кирила та Мефодія, центральні вулиці обласного центру та набережну річки Уж,   у Чопі, Виноградові та Міжгір’ї − парки та сквери, у Рахові − русло потоку Буркут. Також, працівники   Укртелекому   впорядковували клумби, білили бордюри.

Мета акції – не просто прибрати сміття та впорядкувати територію, а й сформувати в суспільстві потребу дбати про довкілля та чистоту життєвого простору в місцях, де ми живемо, працюємо і відпочиваємо.



Акція «Чисте місто» – пілотний проект Укртелекому в сфері корпоративного волонтерства, що передбачає добровільну участь працівників компанії в суспільно важливих проектах за підтримки оператора.

Загалом же 12 квітня на суботник в усіх областях України та АР Крим вийшло понад 25 тисяч співробітників Укртелекому. Детальна інформація про населенні пункти і майданчики прибирання в рамках акції.

Крім Укртелекому участь у масштабній акції «Чисте місто» на національному рівні візьмуть співробітники СКМ, Метінвесту, ДТЕК, Corum, UMG, Портінвеста, «Паралелі», Медіа Групи «Україна», Лемтрансу та інших компаній Групи. Починаючи з 2013 року, Група СКМ активно розвиває волонтерський рух серед співробітників своїх підприємств.

admin


За матеріалами Закарпатської філії ПАТ "Укртелеком"

ТЕГИ : толокасуботникукртелеком

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат