Булатов вважає, що Закарпаття - приклад для усіх у спортивній інфраструктурі (ФОТО)

admin 14.04.2014 10:03 СПОРТ

 

У суботу, 12 квітня, керівник Закарпатської облдержадміністрації Валерій Лунченко зустрівся із Міністром молоді та спорту України Дмитром Булатовим.

Насамперед керівник області Валерій Лунченко висловив сподівання, що візит Міністра молоді та спорту дасть поштовх до розвитку та модернізації спортивної галузі Закарпаття. Зважаючи на події в Криму, сьогодні є необхідність перенесення тренувальних баз українських спортсменів з півострова. А враховуючи рекреаційний, туристичний та санаторний потенціал Закарпаття, доцільно було б організувати тренувальні бази та місця проведення змагань.

Начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан розповів присутнім про фізкультурно-спортивну інфраструктуру краю. Так, в області нараховується 2124 спортивні об’єкти, серед яких 26 стадіонів, 332 спортивні зали, 282 футбольні поля.

В області визначено 4 спортивні об’єкти, які після модернізації можна використовувати для проведення як всеукраїнських, так і міжнародних змагань на якісно новому рівні. Йдеться про ужгородський стадіон «Авангард» на 13 000 глядацьких місць, мукачівський стадіон СОК ДЮСШ -3500 місць, КП «Стадіон Карпати» у м. Хуст, де можна організувати 5200 місць для вболівальників та свалявський стадіон «Авангард» на 1500 глядацьких місць.
Саме ці об’єкти планує оглянути Дмитро Булатов, аби вирішити яким чином організувати на базі цих стадіонів місця для спортивних зборів та проведення змагань.

- Приємно вражений розвитком спортивної інфраструктури Закарпаття. Ваша область може бути прикладом для інших регіонів у плані модернізації галузі, - зауважив Дмитро Булатов. – Зважаючи на ту спортивну базу, що сьогодні має область, на рекреаційний потенціал, кліматичні умови та порозуміння із керівництвом Закарпаття можемо говорити про перенесення спортивних змагань саме в цей регіон.

Також під час зустрічі було обговорено і ряд інших важливих питань щодо розвитку та популяризації спорту в Закарпатській області.

admin


За матеріалами прес-центру Закарпатської ОДА

ТЕГИ : Дмитро БулатовВалерій Лунченкоспорт

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат