Ужгородські богослови спростовують інформацію про платний мітинг

admin 25.03.2013 11:50 СОЦІО

Днями на наближеному до керівництва Ужгородської міської ради (голова Віктор Погорелов) сайті «7 днів» та сайті Ужгородського міського депутата, визнаного у судовому порядку корупціонером, Івана Волошина «Все Закарпатська правда» було поширено неправдиві матеріали щодо Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія Української Православної Церкви та її ректора професора, архімандрита Віктора (Бедь).

За повідомленням зловмисників читачам було повідомлено неправдиву інформацію нібито про те, що ректор академії та сама академія скликає в місті Ужгороді на 26 березня ц.р. мітинг-протест проти керівництва Ужгородської міської ради на умовах оплати тим, хто прийме у ньому участь.
Для надання ознак легітимності даному неправдивому повідомленню, членами організованої корупційно-злочинної групи, було створено фальшивий сайт-клон в соціальних мережах «Фейсбук» під іменем архімандрита Віктора (Бедь). Даний сайт-клон не має до ректора УУБА-КаУ жодного відношення, але на цьому сайті зловмисники розмістили неправдиве оголошення від імені Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія Української Православної Церкви, що в подальшому було перенесено на сайти «7 днів», «Все Закарпатська правда» та інші.
Окрім того, на сьогодні директором Департаменту майна міста Ужгородської міської ради Олексієм Касперовим (кумом сина ужгородського мера – Андрія Погорелова) поширено інформацію про те, що об’єкт «Корона» (після десяти денного захоплення не відомими особами на чолі із О.Касперовим) нібито пошкоджений попереднім орендарем.
В зв’язку із вище викладеним, прес-служба УУБА-КаУ уповноважена заявити наступне:
1. Інформація про скликання Ужгородською українською богословською академією імені святих Кирила і Мефодія Української Православної Церкви мітингу-протесту проти керівництва Ужгородської міської ради на 26 березня 2013 року є не правдивою та поширена представниками організованого корупційно-злочинного угрупування що прикривається Ужгородською міською радою з метою уникнення відповідальності за спробу не законної (злочинної) прихватизації приміщень комплексу «Корона» (м. Ужгород, пл. Театральна, 5, 7), в яких раніше, до рейдерського захоплення, було розміщено академію.
2. Сайти-клони в соціальних мережах, зокрема і на «Фейсбук», фальшиво створених зловмисниками під іменем архімандрита Віктора (Бедь) і на яких було розміщено інформацію про скликання не правдивого мітингу чи розміщено інші безглуздя, ніякого відношення до ректора УУБА-КаУ професора, архімандрита Віктора (Бедь) не мали і не мають.
Дійсний сайт архімандрита Віктора (Бедь) в соціальних мережах «Фейсбук» розміщується за електронною адресою
http://www.facebook.com/index.php?lh=f239a100272463f1931e389943ba7e45 і його зміст свідчить про те, що вище зазначені сайти «7 днів» та «Все Закарпатська правда» розмістили в ЗМІ відверто не правдиву інформацію.
3. Як уже раніше повідомлялось, вечором 15 березня, та у ніч з 15 по 16 березня 2013 року, невідома група осіб (в кількості до 30 чоловік) під керівництвом директора Департаменту майна міста Ужгородської міської ради Олексія Касперова, поламавши вхідні двері та видаливши офіційного охоронника, увірвалась до приміщень комплексу «Корна» (м. Ужгород, пл. Театральна, 5,7) та закрились із середини. Не законне захоплення приміщень комплексу «Корона» відбулось без представників Державної виконавчої служби та без представників орендаря, зокрема і суборендарів УУБА-КаУ. В подальшому дана група не відомих осіб перекрила доступ орендаря та суборендарів до вище зазначених приміщень, забила фанерою вікна, заварила залізними листами ворота та розпочала в середині приміщень не зрозумілі ремонтно-будівельні роботи, як на тепер зрозуміло – провела внутрішнє руйнування приміщень.
Про дані не законні дії представниками вище зазначеного Департаменту Ужгородської міської ради керівництвом орендаря ПП «Коруна» та суборендаря УУБА-КаУ було своєчасно і належним чином проінформовано правоохоронні органи, зокрема і щодо факту проведення не дозволених будівельно-руйнівних робіт зловмисниками.
4. Прикро, що такі ганебні, провокаційні і антицерковні дії вчиняються особами які мають відношення до Ужгородської міської влади і в дні Великого посту.
Та сподіваємось що в даній ситуації правоохоронні органи дадуть свою належну оцінку діяльності в місті організованій корупційно-злочинній групі, що свою антицерковну та антигромадську діяльність відверто спрямувала проти інтересів усієї ужгородської громади, православних віруючих і суспільства. А по завершенні весняного періоду, можливо і природні процеси позитивно вплинуть, наразі, на буйний вияв активності зловмисників.
В дні Великого посту, закликаємо Господнє благословення на всіх нас, і просимо Спасителя Нашого Ісуса Христа та Пресвяту Богородицю Марію молитись перед Отцем Нашим Небесним за прощення гріхів наших.

admin

ТЕГИ : Іван ВолошинОлексій КаспєровКорона

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат