Опозиція в позиції

22.03.2013 16:38 ПОЛІТИКА

Опозиція вирішила проїхатися Україною і промоніторити народну готовність у випадку чого повстати проти влади. Акція отримала відповідну назву «Вставай, Україно!». Другим містом опозиційного марафону став Ужгород.

Із лідерів опозиції були Яценюк та Тягнибок. Говорили палко, голосно і занадто пафосно. Але щирості не відчувалося. А кілька моментів і взагалі зіпсували ефект мотивації до антивладного збурення. В прес-релізах партії Тягнибока вказували, що на мітинг в Ужгороді прийшло 3 000 ужгородців. У прес-релізах партії Яценюка взагалі фігурувала цифра 5 000. Насправді ж на мітингу не було й тисячі чоловік. А як виявилося згодом, значна частина з них були звичайними прапороносцями-студентами, які відмерзали свої півгодини за 50 гривень.

Гіркий осад від акції залишила ще одна провокація від самих опозиціонерів. Щоб викликати інформаційний інтерес, перед самим початком мітингу в деяких ЗМІ пройшла новина, що влада міста забороняє проводити акцію на заздалегідь запланованому місці. Однак відразу ж влада спростувала цю заяву і виставила опозиціонерів пустословами…

До речі, Балога з переляку акцію не підтримав. Він опозиціонер лише віртуальний. І коли народ на мітингу скандував «Балогу геть!», Яценюку довелося заспокоювати людей, мовляв, не варто кричати, бо Балоги тут нема. Відсидівся в кущах…

Коментарі :


25.03.2013 14:50 ЮРІЙ Львівська

Дуже добре що до ВР пройшли такі партіі як "свобода","Батьківщина"   "Удар"!Але в той же час погано що оті так звані "заворушення" на два-три дні нічого не дають!То таке саме що оця писанина що я тут "малюю"!Поговорили,потренділи і ...усьо!КАПУТ!Народ треба піднімати мільйони.....А то првлять три старі пуркали,які гикают мукають ще скоро і будуть кукарікати!Ну який з ПАХАНА Президент!Воно відкрито насміхається над зубожілим народом!Опозиціонери не бідують,живуть супер добре і по суті на народ клали зверху!То все одне кодло!Хто накрав бабла - втік за границю,а ми тут доживаємо!Кримінальні вори   кримінальні авторитети владу і бабло не роздадуть.Вихід є - смтріляти іх всіх.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат