У музичному проекті ужгородець передав атмосферу наукових лабораторій

22.03.2013 15:45 ДОЗВІЛЛЯ

Музикант і постановник шоу-концертів Дмитро Фесенко готує до випуску окремим диском експериментальний шоу-концерт «Process», який відбувся в Ужгороді ще у 2010 році. За визначенням автора — це двері в похмурий світ комп’ютерних синтезів, що нагадують виверження вулканів.


Дмитро Фесенко — відомий в Ужгороді експериментальний митець, музикант, композитор-виконавець, який володіє 12 музичними інструментами. Вже кілька років поспіль він організовує подібні дійства: «Pink Floyd Tribute Show», «Experimental Show — Time Machines» та інтимний «Secret World Of Music».

«Я дійсно захотів передати атмосферу наукових лабораторій і різних біологічних експериментів, — каже Дмитро. — Для підсилення цього ефекту на сцені я використовував документальні відеоряди наукового фільму «Cell Biology» 1981 року. Яскравої й магічної обстановки додало динамічне фаєр-шоу від колективу «Саламандра». Все це я вирішив назвати одним і, мабуть, найбільш відповідним словом «Process».

Подальші творчі плани Дмитра спрямовані на креативне оформлення всіх своїх промо-матеріалів, дискографій і зйомки особистого фільму «Creative World».

Дмитро висловлює подяку всій творчій команді, яка підтримала його ідеї: Володимирові Каргаполову і Віталієві Повханичу, команді дівчат   фаєр-шоу «Саламандра», операторам Ярославові Тарканію, Іванові Головчаку і Андрієві Олагу, фотографам Миколі Романовському і Юрієві Циганину, музикантам Сергієві Склярову, Станіславові Бабидоричу, Віталієві Шершуну, Олексієві Шафраньошу, Юліанні Хоменко, Дарині Вакій.

ТЕГИ : Дмитро Фесенко

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат