В Ужгороді 10 пар зустрілися наосліп (ФОТОРЕПОРТАЖ)

admin 15.02.2013 12:35 ФОТОРЕПОРТАЖ

 

У День всіх закоханих Ужгородський осередок ВМГО «Фундація регіональних ініціатив» провів ряд цікавих акцій для жителів міста.

14 лютого, зранку на перилах пішохідного мосту з боку пл. Театральної ФРІшники розмістили величезне саморобне серце, на яке усі бажаючі могли причепити своє зізнання у коханні або побажання. Серце мало наповнюватися енергією кохання та ділитися нею з тими, хто ще не пізнав це почуття.
Також протягом години, активісти обіймали та цілували перехожих на перехресті вулиць Корзо та Волошина, на пл. Театральній та у парку Петефі. Таким чином ФРІшники ділилася теплом і позитивною енергією, а також збирала гроші на подарунок для молоді міста Ужгород. Усі, хто кидав гроші у скриньку отримували передбачення з позитивними прогнозами, гарний настрій та поцілунки від волонтерів. Під час акції активісти зібрали 271 грн., які й стануть першим внеском у подарунок для молоді міст.
Мабуть найцікавішою частиною цього дня став конкурс «Побачення наосліп», який проходив у пабі «Кактус». Десять хлопців та десять дівчат мали можливість по дві хвилини спілкуватися між собою, за принципом «швидких побачень», але інтригувало те, що учасники не могли бачити один одного, бо у них були зав’язані очі. Після того, як усі учасники поспілкувалися, відбувалося таємне голосування: кожен мав написати на папірці той номер дівчини чи хлопця, що найбільше сподобалися, орієнтуючись тільки на те, що почув. Таким чином, співпали три пари, серед яких і розіграли головний приз: кожна пара мала придумати оригінальне зізнання в коханні, переможця визначали глядачі. Тож найкращою парою стали Павло Турок та Олександра Жданович, які отримали романтичну вечерю в чіл-ауті «Deep». Усіх інших учасників теж сформували у пари і запропонували їм все-таки продовжити спілкуватися і запустити разом «небесний ліхтарик» та поласувати солодкими подарунками. Хто-зна, можливо і серед ФРІшників є Амури? Допомагала в проведенні акції «МР студія».
Завершили вечір спільним запуском «небесних ліхтариків». Багато мрій та побажань полетіли високо в небо. Ужгородська ФРІ бажає, щоб в усіх серцях палало кохання, усі мрій збувалися, а ідеї втілюватися в життя! Ми вас любимо!

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : 14 лютогоФРІУжгородЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ФОТОРЕПОРТАЖ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат