Футзал. У турнірі присвяченому Йосипу Беці переміг ужгородський ФК "Проспект"

НОК Закарпаття 23.12.2013 16:32 СПОРТ

У СК «Юність» відбувся футбольний турнір «Кубок НОК України» з футзалу, присвячений пам’яті олімпійського чемпіона Йосипа Беци.

Цього року команд, бажаючих взяти участь у турнірі, було біля тридцяти, але в зв’язку з тим, що формат і жеребкування підготовлені заздалегідь, до участі було допущено 16 команд, які в чотирьох підгрупах виявили 8 кращих команд для продовження турніру в двох групах. В наступному етапі з двох півфіналів виявились команди, які і розігрували призові місця.                  

Фінальний поєдинок тримав уболівальників у напрузі весь ігровий період. Основний час завершився внічию, 2:2. Серія пенальті. Перемогу з рахунком 5:4 та престижний приз здобула команда «Проспект» (Ужгород) (керівник Євген Прозор). Друге місце в збірної команди Міндоходів (керівник Василь Іванчо).   У матчі за третє місце переможець також визначився в серії пенальті, в яких команда готелю «Ужгород» (керівник Олексій Баранюк) перемогла «Бумеранг» Ужгород із рахунком 4:3.

На урочистому нагородженні представники оргкомітету Степан Негер, Денис Близнець та Михайло Митровський-старший вручили переможцю та призерам Дипломи, грамоти, медалі, кубки, призи   та грошові винагороди.

Допомогу в організації та проведенні турніру надали, Закарпатське відділення НОК України та Федерація футболу Закарпаття, асоціація міні-футболу та фут залу (голова Близнець Д.В.) та фірма спортивного одягу «Джома».

Цей турнір проходить уже вчетверте, його організатори Закарпатське відділення НОК України (голова Іван Риляк), асоціація міні-футболу та футзалу Закарпаття (голова Денис Близнець) та Федерація футболу Закарпаття (голова Михайло Ланьо).

НОК Закарпаття

ТЕГИ : фк проспектфутзал

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат