Ужгородська молодь зібрала на благодійному аукціоні понад 2 тисячі гривень(ФОТО)

admin 11.11.2013 11:05 СОЦІО

 

В Ужгороді пройшов благодійний аукціон «Я хочу допомогти»! «Я хочу допомогти» - саме під таким гаслом у неділю, 10 листопада, близько 50 людей навідалися на благодійний аукціон, чим саме долучилися до діючої акції «Купи зустріч – подаруй дитині свято».

Ідея заходу полягає в тому, щоб поєднати приємне з корисним: у цей вечір всі учасники мали можливість не тільки придбати картини, книги та ексклюзивні вироби ручної роботи талановитої та небайдужої молоді нашого краю, але й послухати хорошу музику та подивитись на ефектне фаєр-шоу.

Все це відбувалось у барі «Chicago», адже організатором цього аукціону і виступив саме бармен цього закладу - Тіко. «Минулого року я вперше взяв участь в «Купи зустріч». Мене настільки вразила простота та результат цієї акції, що цього року я вирішив допомагати в організації. Ідея аукціону прийшла якось сама по собі. Я сам – творча людина (прим. Тіко - автор книги та багатьох пісень, репер), тому і вечір вийшов такий творчий», - розповідає Тіко про появу ідеї.
Музичним супроводом вечора стало виконання пісень від Юліани Волошин, Марічки Бовдрич, гурту «Альтер Его» та Вікторії Максимової під супровід гітари Тараса Крикливця.
Аукціон, на якому було більше 30 лотів, пройшов «на ура». Учасники «боролися» за кожну одиницю. Найдорожчою покупкою стала картина «Роза» з початковою ціною в 20 грн., яку в кінцевому результаті придбали за 200 грн. Загалом було зібрано більше двох тисяч гривень.
Після аукціону учасники з захопленням дивились фаєр-шоу в стилі «танго» від театру вогню та світла «DRAGONFLY», які повним складом стали волонтерами «Купи зустріч – допоможи дитині». Всі учасники, котрі придбали що-небудь на аукціоні, отримали в подарунок небесний ліхтарик, який після закінчення аукціону всі разом запустили в небо як побажання втілення всіх дитячих мрій.
Організатори закликали всіх буди небайдужими і пам’ятати, що від нас залежить доля тих людей, які залишилися без опіки. «Добрим бути так просто!» - кажуть нам волонтери благодійного аукціону.

Марічка Ман, спеціально для «Нового Закарпаття»
Фото Юрій Кіфор

admin

ТЕГИ : благодійність

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат