Закарпатці ходитимуть на побачення, аби зібрати гроші для дитбудинку (ОГОЛОШЕННЯ ПРО АКЦІЮ)

Марічка Ман, спеціально для “Нового Закарапття” 07.11.2013 11:51 СОЦІО

Благодійний сезон відкрито. 5 листопада, стартувала благодійна акція «Купи зустріч – подаруй дитині свято», яка проводиться вже вчетверте на Закарпатті.

Організатори вирішили в перший день акції зустрітись з потенційними волонтерами. Зустріч відбулась у приміщенні ректорату Ужгородського національного університету.

Закарпатські волонтери, зазвичай, - це активні та доброзичливі студенти. Саме такі люди прийшли на першу зустріч благодійної акції. Засновник та координатор акції на Закарпатті Денис Ман розповів всім охочим про історію акції, її досягнення за попередні роки та цьогорічні плани: “За всі роки акції ми охопили загалом понад 4 тисячі учасників, тобто волонтерів, а також зібрали понад 60 тисяч гривень. Цього року очікуємо на ще більші масштаби».

Організатором акції, як завжди, є громадська організація «Єдине студентство», до якої цього року долучилась Студентська рада області та УжНУ, громадська організація “УДАРна молодь”, Студентська республіка, бар “Chicago” та поодинокі волонтери.

У «Купи зустріч» є постійні волонтери, люди, які кожного року в один і той же час збираються і починають творити добро для дітей, які цього потребують. На запитання, що їх тримає саме в цій благодійній акції, студентка Лєна Грись відповіла: “З першого року цієї акція я зрозуміла, що хочу бути її волонтером. “Купи зустріч” є нестандартною благодійною акцією. Мені подобається її новизна для нашого краю. Людям притаманно погоджуватись на те, що для них просто і прозоро, якою і є ця акція. Я впевнена, що й цього року ми зможемо не лише зібрати таку ж суму, як минулого, але й покращити її результати”.

На першу зустріч завітали близько двадцяти волонетрів, крім того, презентацію проекту провели для студентського активу УжНУ, які цього року стануть партнерами акції.
“На всіх днях факультетів ми проведемо презентацію проекту. Попри те, що на кожному факультеті є свої благодійні акції, ми вирішили все-таки підтримати “Купи зустріч”, адже це студентська ініціатива, яка є досить популярною серед молоді”, - розповів Іван Граб, голова студентської ради УжНУ.

Нагадаємо, що згідно з умовами акції ви можете долучитись до благодійності кількома способами: викласти своє фото для продажу зустрічі з вами, купити зустріч з цікавою вам людиною, долучитись до організації або вже безпосередньо відвідати дитячі будинки.

Деталі про тих, з ким можна купити зустріч дивіться тут

Отже, благодійний період в нашому краї розпочався. Ми сподіваємось на те, що такі благодійні акції будуть успішними і отримають підтримку наших краян.

Марічка Ман, спеціально для “Нового Закарапття”

ТЕГИ : благодійність

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат