Одразу двоє дітей у закарпатській родині захворіли на страшну недугу (ФОТО)

admin 20.09.2013 10:38 СОЦІО

Редакція газети "Закарпатська правда" добре знайома з родиною, у якій сталося страшне горе - обом дітям поставили страшний діагноз (такий мають усього 20 маленьких українців).

Лікування можливе тільки в Німеччині й воно надзвичайно дороге – лише 1 ампула препарату, який пожиттєво слід приймати щотижня, коштує 4,5 тис. євро.
Подаємо лист батьків і сподіваємося на допомогу.

"Здавалося б братів Малешів зовсім нічого не відрізняє від інших дітей, та страшну звістку днями повідомили батькам лікарі. Страшний діагноз - мукополісахаридоз 2 типу, або синдром Хантера, привів сім’ю Малеш у відчай, - хлопчики хворі недугом – й на тому все, кажуть медики. Це генетичне порушення, через яке організм не може самостійно виводити токсини. Вони накопичуються, і поступово людина починає втрачати як фізичні, так і розумові здібності до розвитку.
Сьогодні вихід все таки є, шанс на життя брати Малеш мають за кордоном. Та от лікування настільки затратне, що рідні навіть не уявляють, де можна взяти стільки грошей, тим паче позбавитися від патології не можна. Приймати препарати потрібно все життя. У відчаї батьки звертаються до небайдужих по допомогу.
Для них має значення кожна копійка.

Номер карткового рахунку в Приватбанку 5168757215109457. отримувач Малеш Іван Іванович                                    

Номер карт. рахунку в Укрсиббанку р/р26258007304389
ІПН 2908808411 МФО 351005
                                                                              отримувач Малеш Іван Іванович          

admin

ТЕГИ : УжгородЗакарпаття

Коментарі :


20.09.2013 19:09 Таня

19 вересня 2013 року відбулися збори лікарів – стоматологів Іршавського району, на яких піднімалось питання   - перехід стоматологів району на госпрозрахунок. Зі слів головного лікаря Стойка Івана Михайловича   , цей перехід зумовлений вказівкою
управління охорони здоров’я, хоча в це важко повірити. Скоріше   це його ініціатива, тому що він так добре почуває себе у кріслі головного лікаря , що боїться втратити його. Івана Михайловича не хвилюють, як будуть жити   сім’ї лікарів - стоматологів   з цим переходом.   Адже на нього незаконно працюють уже багато років лікарі – стоматологи   - інтерни та лікарі – стоматологи   в кабінеті, який орендує   він і його   жінка лікар   – стоматолог Заіка Т.Л. ( якої більше немає на роботі) і сплачують за це немалі гроші.   Де дивляться контролюючі органи?


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат