У Закарпатті шкають водія, який на вантажівці переїхав чоловіка (ФОТО)

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС 26.07.2013 11:32 КРИМІНАЛ

25 липня до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції за телефоном «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду поблизу с.Чинадієво, неподалік дорожнього знака 767 км.



Невідомим на узбіччі дороги було виявлено труп людини. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.
Як з`ясувалось, потерпілого було виявлено невідомим на автодорозі Київ-Чоп на узбіччі поблизу с.Чинадієва. За попередньою інформацією, близько 22.50 год. потерпілий отримав ряд травм в результаті ДТП і помер на місці.
Ймовірно, на пішохода здійснив наїзд вантажний автомобіль, який зник   з місця пригоди. Наразі особу потерпілого не встановлено.
Ним виявився: чоловік, віком 30-40 років, зріст – 155-175 см. Був одягнений в темно-синю кофту та темно-синю футболку,   світло-сині джинсові штани,   резинові тапочки.
Наразі правоохоронцями Мукачівського міського відділу розшукується автомобіль, який здійснив наїзд на людину та зник. Хто володіє будь-якою інформацією про марку, колір автомобіля чи відомі обставини даної події, просимо повідомляти до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції (м. Мукачево, вул. Я.Мудрого,8) або за телефонами: (03131) 2-23-32, за номером «102».

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

ТЕГИ : ДТПрозшукМіліціяЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат