В УжНУ навчатимуть майбутніх держслужбовців

19.07.2013 14:32 ПОДІЇ

З нового навчального року УжНУ здійснюватиме підготовку фахівців у галузі знань 1501 «Державне управління» спеціальності 8.15010002 «Державна служба». Відповідний дозвіл надано рішенням Акредитаційної комісії України від 27 червня 2013 року. З 10 липня до 10 серпня можна подавати документи на навчання, а вступні випробування триватимуть з 11 по 25 серпня.


Підготовка буде здійснюватися за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр» із ліцензованим обсягом 20 місць, із яких 10 місць — держзамовлення. На навчання приймають осіб, які мають повну вищу освіту незалежно від спеціальності («спеціаліст», «магістр»).

«На Закарпатті УжНУ — єдиний університет, який готуватиме магістрів напряму «Державне управління», спеціальність «Державна служба». Фахівці, які отримають цей диплом, мають право бути працевлаштовані в органах влади різного рівня і, зокрема, на керівних посадах, — коментує Мирослава Лендєл, доктор політичних наук, в. о. завідувача кафедри політології і державного управління УжНУ. —   Наразі комісія формує умови вступу. Вже є зацікавлені у здобутті нової спеціальності. Навчання розпочинається з першого жовтня і триватиме рік. Тобто дипломи магістрів студенти отримають також у жовтні 2014 року».

Конкурсний відбір осіб на навчання здійснюється за результатами вступних іспитів із основ держави і права, основ економіки та співбесіди з основ державної служби.
Прийом на навчання здійснюється відповідно до «Порядку прийому на навчання за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів за спеціальністю «Державна служба» галузі знання «Державне управління» та працевлаштування випускників», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 29 липня 2009 року (№ 789).

ТЕГИ : УжНУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат