В УжНУ проаналізували якість знань студентів

18.01.2013 12:34 СОЦІО

За підсумками зимової екзаменаційної сесії 2012—2013 років в УжНУ підсумували показник якості знань, засвоєних студентами.

Як пояснив ректор УжНУ, доктор технічних наук, професор Федір Ващук під час засідання ради ректорату, це перший етап аналітики якості викладання і засвоєння знань в університеті, адже у майбутньому в Україні провадитиметься незалежна оцінка якості знань не лише випускників шкіл, а й вищих навчальних закладів (спочатку йтиметься про бакалаврів та магістрів). Тож університет має бути готовим до подібного державного моніторингу знань. «Нам слід проаналізувати показники, у тому числі найвищі та найнижчі результати, щоб зрозуміти, де наші сильні й слабкі сторони. В межах університету як потужної, складної освітньої структури, зрозуміло, не може бути єдиного підходу, тому аналізуватимемо кожен випадок, кожен навчальний підрозділ окремо», — сказав ректор.

Наразі йдеться про попередні результати, адже на стоматологічному, медичному та хімічному факультетах ще триває сесія. По її завершенні буде підбито остаточний підсумок та зроблено відповідні висновки для планування подальшої роботи.

ТЕГИ : УжНУФедір Ващук

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат