Фехтування. Сергій Горецький: Чемпіонат України-2013 пройшов чудово

За інф. НФФУ 12.06.2013 17:53 СПОРТ

Ми вже повідомляли, що В Ужгороді з 31 травня по 8 червня проходив Чемпіонат України з фехтування. За дев'ять змагальних днів на фехтувальні доріжки вийшли 317 спортсменів з 14 областей країни. Програма турніру включала як особисті, так і командні змагання серед чоловіків та серед жінок у трьох видах зброї - шпазі, рапірі і шаблі. Про те, як пройшли змагання, а так само про всі секрети організації такого масштабного заходу розповідає член організаційного комітету з проведення Чемпіонату України в Ужгороді Сергій Горецький.

Хочу сказати, що Чемпіонат пройшов чудово. По-перше, необхідно відзначити відмінну роботу суддівського корпусу. Крім того, що кількість суддів була не просто достатньою -   зросла якість їх роботи. Звичайно, надходили і поодинокі скарги, але без них не проходить жоден етап кубка світу, а значить, вони можуть бути і в нас.

Нам вдалося залучити цілих п'ять, і я наполягав саме на цій цифрі, суддів міжнародної категорії, що, безсумнівно, не могло позитивно не позначиться на загальному рівні суддівства.

Ну і ще один важливий факт - ми стали залучати молодих суддів. Як не крути, але молодь бачить краще. :)

Величезне спасибі хочу сказати Петру Азарченкову і Олександрі Фірсовій, які, як співробітники Міністерства молоді та спорту, виконали колосальну роботу на цьому Чемпіонаті.

Виношу свою подяку та директору ГТК «Інтурист-Закарпаття» Сергію Раманову, який зробив все, щоб проживання фехтувальників було комфортним, і сам особисто допомагав у вирішенні всіх питань і проблем.

Так само зазначу неоціненний внесок Президента Федерації фехтування Закарпатської області Михайла Пантя, який координував усю роботу волонтерів, тримав зв'язок з керівництвом області та міським управлінням спорту.

Весь час на зв'язку з нами була і відповідальний секретар Федерації фехтування України Олена Шевчук, яка оперативно консультувала нас з усіх питань.

Прекрасно провела змагання головний секретар Тетяна Шаркіна, яка стала буквально ангелом-охоронцем Чемпіонату України.

Крім того, Чемпіонат вперше висвітлювався в пресі в повному обсязі, і тут варто відзначити заслуги прес-секретаря Федерації фехтування України Дар'ї Недашківської. До речі, завдяки її зусиллям, а також Наталії Калініній, нам вдалося облагородити церемонію нагородження, зробити її більш організованою і урочистою.

Всі потрудилися на славу, однак, звичайно, були й мінуси. Я вважаю, що організаторам, які проводитимуть наступний Чемпіонат України необхідно обов'язково закласти в кошторис оплату охоронної фірми. Адже це змагання і, в розпал пристрастей, іноді буває, що деякі спортсмени або тренери ведуть себе не зовсім адекватно, і необхідно мати можливість трохи охолодити їхній запал.

РЕЗУЛЬТАТИ ЗМАГАНЬ

За інф. НФФУ

ТЕГИ : фехтуванняСергій Горецький

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат