Закарпатець сів на 6 років за збут канабісу

16.03.2012 15:26 КРИМІНАЛ

Нещодавно вступив у силу вирок Мукачівського міськрайонного суду, за яким мукачівця, який на залізниці збував наркотики засуджено до 6 років позбавлення   волі.

Про це повідомив заступник Закарпатського транспортного прокурора Олександр Кудільчак, який підтримував державне обвинувачення у цій справі. Мукачівець вже не вперше збував наркотики, тому його засуджено за статею 307 ч.2 КК України (повторне вчинення вказаного злочину).
Було встановлено, що ще у травні 2009 року громадянин М. познайомився з невстановленою слідством особою Т., який безкоштовно збував наркотичний засіб – канабіс. Пізніше Т. запропонував М. підшукувати наркозалежних осіб для незаконного збуту їм особливо небезпечного наркотичного засобу із заробітком у 15 % від отриманих від покупця грошей, на що останній погодився. Надалі М. знаходив замовників та збував їм наркотики. По даному факту проводилася оперативна закупівля наркотичного засобу, під час якої громадянина М. і було затримано.
          Таким чином, громадянин М., вчинив незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.


За матеріалами Прес-служби прокуратури Закарпатської області

ТЕГИ : канабісзбут наркотиківкриміналПрокуратураЗакарпаття

Коментарі :


18.03.2012 12:00 лопес

молодець альоша ти свій в дошку


16.03.2012 18:52 альоша

незаконний збут.. а законний це який? можливо такий, коли треба ділитися прибутком з законниками?


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат