Федір Ващук: «У зимовий період відпустки викладачів за власний рахунок не буде»

25.10.2012 18:19 ПОДІЇ

Для більшості факультетів та інститутів Ужгородського Національного університету навчальний процес у аудиторіях в основному буде завершений на початку грудня цього року.

Як відомо, з метою економії коштів, призначених для оплати комунальних послуг, ще на початку вересня за підтримки органів студентського самоврядування було ухвалене рішення про ущільнення навчального процесу в УжНУ, зокрема, перехід на чотири заняття на день за їх тривалості 80 хв. Заборгованість за комунальні послуги, яка перевищує півтора мільйона гривень, змушує ректорат до активних дій у цьому напрямку. У багатьох вишах практикується можливість відпустки за власний рахунок на цей період.

Натомість в.о. ректора Ф. Ващук з цього приводу прокоментував журналістам: «Все, що робить нинішня команда ректорату, спрямоване на захист штатних працівників, на уникнення ситуації скорочення чи відпустки за власний рахунок. У зимовий період відпустки викладачів за власний рахунок не буде. Натомість буде напружена робота викладачів, хоч і за межами аудиторії, але не менш відповідальна — підготовка до акредитації, оновлення навчально-методичної літератури, відповідної документації, індивідуальна та самостійна робота, підвищення кваліфікації тощо».

А під час зустрічі зі студентськими та викладацькими колективами Федір Ващук, відповідаючи на запитання студентів, зазначив, що скорочення тривалості навчання не позначиться і на стипендіях.

ТЕГИ : Федір ВащукУжНУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат