Програма Дня виборів та спекотної ночі виборів в Ужгородському прес-клубі

24.10.2012 09:33 ПОЛІТИКА

28 жовтня з 8.00 ранку по 29 жовтня 8.00 ранку в Ужгородському прес-клубі проходитиме дві акції «День виборів» та «Спекотна ніч виборів». Заходи проводиться спільно з сайтом Zaholovok.com.ua, Бюро «Аналітик-Контент», Карпатським центром   полінгових досліджень, юридичною службою Ужгородського прес-клубу, Electua.org, Закарпатським громадський   центр, ГМ «ОПОРА» та іншими експертними організаціями.

Упродовж дня кореспонденти Ужгородського прес-клубу працюватимуть на виборчих округах області та надаватимуть оперативну актуальну інформацію про ситуацію на округах. Коментуватиме випадки порушень виборчого законодавства юрист Ужгородського прес-клубу Анастасія Бачинська.

Узгоджено графік прес-конференцій, на яких кандидати, представники штабів, керівники політичних сил на Закарпатті коментуватимуть перебіг виборчого дня та особливості проведення дня голосування.

Графік проведення прес-конференцій:

12.00, 16.00, 20.00.

О 20.00 в Ужгородському прес-клубі буде озвучено результати екзит-полу 2012, які проводять на Закарпатті GfK Ukraine та   "Савик Шустер студия", а також коментуватимуть вибори 2012 керівники усіх провідних політичних сил на Закарпатті та кандидати-мажоритарники.

На сайті Zaholovok.com.ua   подаватимуться в он-лайн режимі результати паралельного підрахунку голосів.

Традиційно у день голосування Ужгородський прес-клуб «щовиборів» забезпечує інформаційні потреби закарпатських мас-медіа у виборчій інформації. Цього року Прес-клуб продовжить популярну традицію. Також йтиме обмін інформацією між прес-клубами по всій Україні.


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : вибори 2012ГМ ОпораУжгородЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат