Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 660, 20

Мудрий шлях веде до храму. До 70-річчя Василя Густі

…Народився він тоді, коли наш край був у лабетах сталіністів (21 березня 1951 року), коли світським і духовним життям підступно керували «вовки в овечих шкурах». У тих безбожницьких часах йому доводилося вчитися у рідній Королівській школі на Виноградівщині, коли аж захрипали атеїсти від рику, що Бога немає, а дома батьки тихцем навпаки: молилися, і своїх дітей катихизували, навчали слухатися Господа і любити Божі заповіді та ближнього, дорожити постулатами Різдва та Великодня.

У неділю та понеділок дощові хмари накриють Україну

Перший весняний місяць майже закінчився, і вже зрозуміло, що березень 2021 року не був занадто холодним, досить згадати 2013 рік, коли в кінці березня висота снігового покриву в Україні досягала 50 см. Погода в останні вихідні березня і на початку наступного тижня буде мінливою, протягом дня може бути і сонце, і дощ. Гіппократ не мав уяви про метеоневрози, але помічав, що зміна погоди протягом дня погано впливає на здоров'я людей. Погіршення самопочуття в такі дні можна уникнути за допомогою активності та вітамінів.

На Свалявщині за допомогою дрона виявили паліїв сухої трави

Про правопорушників, яких зафіксували з неба, в соцмережі Facebook повідомив громадський активіст Василь Петрус.

Рятувальники Закарпаття ліквідовують масштабну пожежу у с. Теребля

24 березня сталася пожежа у двох багатоквартирних житлових будинках ЖК «Солотвинський», що у с. Теребля Тячівского району.

Біля Нижніх Воріт сталася пожежа в пасажирському автобусі міжнародного сполучення

22 березня сталося загорання пасажирського автобуса міжнародного сполучення Італія-Україна. Подія трапилася на 718-му кілометрі автодороги Київ-Чоп поблизу с. Нижні Ворота Мукачівського району.

На Хустщині горіла Долина нарцисів, а в Ужгороді - ліс

20 березня хустські вогнеборці гасили пожежу в Долині нарцисів. Сталося загорання сухої трави в с. Кіреші, яке поширилося й землі заповідника. До прибуття пожежників встигло вигоріти півгектара трави у Долині нарцисів.

ВДЕ для територіальної громади: Закарпаття на шляху до енергетичної демократії

Пожежі в Австралії, танення арктичних льодовиків, підняття рівня Світового океану – і це лише короткий перелік наслідків кліматичних змін.

На Свалявщині у пожежі загинула пенсіонерка

Пожежа виникла 10 березня в одноповерховому житловому будинку села Стройне. Власник саме вийшов до магазину і в помешканні залишалася його гостя – 65-річна місцева мешканка.

У р.Тиса на Тячівщині виявлено тіло утопленика

9 березня до ДСНС надійшло повідомлення: в р. Тиса біля смт Солотвино, виявлено тіло чоловічої статі, орієнтовно віком 20-25 років, особа встановлюється.

8 Березня: то похмуро, то сонячно

8 Березня - Міжнародний жіночий день, день солідарності жінок у боротьбі за рівні права, проти сексизму та гендерної нерівності. В Україні 8 Марта традиційно відзначається як день всіх жінок.

Єва Раті: Передати дітям спадщину батьків

Освітянка з багаторічним стажем, учителька фізики, практичний психолог у Великодобронському дитячому садку, депутатка Ужгородської райради з 16-річним досвідом, а тепер — депутатка від Демократичної партії угорців України у Великодобронській ОТГ, мама і бабуся — ми розмовляємо з Євою Раті.

На Берегівщині на пожежі загинула 94-річна пенсіонерка

4 березня, до ДСНС повідомили по пожежу на вул Акац, що в с. Балажер Берегівского району. Телефонували стурбовані сусіди. Вони поінформували: горить літня кухня 94-річної місцевої жительки.

На пожежі в Рахівському районі загинули мати з сином

3 березня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що знаходиться на вул. Т.Шевченка у с. Ділове. Тут спільно проживали 87-річна власниця та її 69-річний син. Вони обоє знаходилися всередині оселі, коли виникла пожежа.

У Мукачеві горів свинокомплекс - у вогні загинуло 165 тварин

25 лютого в металевому ангарі, що на вул. Пряшівська об’їзна у м. Мукачево сталася пожежа.

На Міжгірщині та Рахівщині у пожежах загинули троє людей

24 лютого у Репинному (тепер Хустський район) на пожежі загинула власниця будинку 1938 р.н. та громадянин 1971 р.н.

Закарпатську письменницю номінують на премію Андерсена, яка э головною у жанрі дитячої літератури

Відома закарпатська дитяча письменниця Галина Малик стала номінанткою від України на найпрестижнішу відзнаку дитячої літератури — Міжнародну премію імені Ганса Крістіана Андерсена-2022.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат