Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-06-25') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 600, 20

Закарпатську письменницю номінують на премію Андерсена, яка э головною у жанрі дитячої літератури

Відома закарпатська дитяча письменниця Галина Малик стала номінанткою від України на найпрестижнішу відзнаку дитячої літератури — Міжнародну премію імені Ганса Крістіана Андерсена-2022.

Найстаріший дерев’яний храм Закарпаття перетворять на музей та відреставрують

У церкві Святого Миколая Чудотворця в Колодному, що на Тячівщині, створять музей.

Поліцейські Тячівщини врятували двох людей

Працівники поліції витягли з річки 70-річного рибалку - чоловік підковзнувся та впав у воду.

У Мукачеві патрульні врятували чоловіка, який провалився під лід (ВІДЕО)

Патрульні, спільно з небайдужими громадянами та рятувальниками, витягнули чоловіка, що провалився під кригу. Трапилося це 15 лютого, в Мукачеві.

На Ужгородщині у саморобній жерстяній споруді згоріла людина

Пожежа сталася 14 лютого у с. Оноківці (урочище «Лиса Гора»).

У Рахові через обвал земляної породи загинув чоловік

Це сталося 5 лютого по вул. Миру. Під час риття траншеї екскаватором, глибиною 3 метри та довжиною 5 метрів, відбувся обвал породи і людину засипало грунтовими масами.

В Ужгороді згоріли два автомобілі

Вночі 1 лютого по вулиці Легооцького сталося загорання автомобіля Hyundai Accent 2008 року випуску та автомобіля Dodge Nitro 2007 року випуску за адресою.

На Тячівщині згорів житловий будинок

Вночі 31 січня в с. Б.Церква, сталася пожежа в будинку по вул. Жовтневій.

На Рахівщині відразу п`ятеро сноубористів заблукали в горах

31 січня в районі полонини Драгобрат заблукали п’ятеро гірськолижників.

Credit-Pro — быстрый метод получить микрокредит

С непрерывным развитием новейших технологий кредиты, выданные онлайн, стали популярными у украинцев. Подобные кредиты оформляют в микрофинансовых организациях. Взять необходимую сумму можно буквально за 15 минут. Подобная система сделала онлайн кредиты доступными. На текущий момент этим пользуется каждый 8 украинец.

На Ужгородщині у каналі втопився чоловік

26 січня в меліоративному каналі річки Уж, що в селі Невицьке виявлено тіло чоловіка. Загиблим виявився 54-річний мешканець сусіднього села села Кам’яниця.

На Свалявщині вантажівка впала в урвище. Водій більше доби чекав на допомогу

25 січня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що вантажний автомобіль "DAF" з’їхав у кювет. Подія трапилася на Уклинському перевалі між населеними пунктами Верхня Грабівниця та Уклин Мукачівського району.

Закарпатські поліцейські врятували жінку під час пожежі

В Ужгороді, під час виїзду на виклик, що стосувався сімейної сварки, поліцейські врятували від смерті сусідку заявників. Відчувши запах диму, поліцейські роти особливого призначення ввійшли в її квартиру, ліквідували джерело вогню та привели до тями жінку, яка вже втратила свідомість від чадного газу.

У Хусті під час пожежі в хліві загинуло 30 свиней та птиця

Пожежа сталася 21 січня вночі в урочищі Богрик у господарстві 60-річного місцевого мешканця. Про загоряння повідомили працівники автозаправної станції, які побачили вогняну заграву на відстані кілометра.

Заблукалого на горі Гемба туриста відшукали у Свалявському районі

20 січня до рятувальників надійшло повідомлення, що під час катання на лижах в районі гори Гемба, що у Міжгірському районі, заблукав 35-річний турист з Києва.

На Міжгірщині автомобіль упав у річку, а на Ужгородщині - на залізничну колію

Протягом ночі й ранку 20 січня рятувальники двічі виїжджали на місця виникнення дорожньо-транспортних пригод.

У Мукачівському районі за добу на пожежах загинуло двоє людей

19 січня о 05:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення від місцевих мешканців с. Станово про те, що з житлового будинку на вул. Українській, де самотньо мешкає жінка похилого віку, йде дим. Під час гасіння пожежі було виявлено тіло 79-річної власниці будинку без ознак життя. Що стало причиною загорання встановлять правоохоронці, однак імовірніше за все його спричинив саморобний електрообігрівач.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат