Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-06-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 700, 20

На Закарпатті з початку 2020 року стягнуто аліментів на 60 мільйонів гривень

Протягом 6 місяців 2020 року державними виконавцями Закарпатської області стягнуто 60 642 921 грн. аліментів на користь 3 490 дітей.

Президент Угорщини поскаржився президенту України на сміття, яке пливе із Закарпаття

В Угорщині техніка вже не встигає прибирати з річок сміття, яке пливе із Закарпаття.

Під час пожежі в Хусті начальник караулу врятував життя господареві

9 липня в одному з помешкань Хуста виникла пожежа в літній кухні. Про це оперативно-рятувальну сповістив сам власника надвірної споруди - він саме знаходився всередині, коли помітив пожежу.

На Ужгородщині втопився 39-річний чоловік

4 липня до рятувальників надійшла інформація про те, що під час купання у річці Стара в районі села Дубрівка Ужгородського району потонув місцевий житель, 1981 року народження.

На Тячівщині знайшли тіло дитини, яка потонула напередодні

2 липня о 19:33 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про те, що в річці Тересва імовірно потонув 10-річний хлопець. За словами очевидців, двоє братів ловили рибу на різних берегах водойми в районі смт Дубове. Один вирішив перейти по мілині до іншого, не втримався і його знесло течією.

На Міжгірщині через локальні зливи виникла повінь, що спричинила руйнації

28 червня вдень у Міжгірському районі зафіксовано активну грозову діяльність, з градом, поривами вітру та зливовими опадами.

Анатолій Костюх: За комунальні борги житло не забиратимуть

Ігор Кривошеєв, Михайло та Анатолій Костюх — ці три прізвища лунають у всіх ЗМІ. Народні депутати із Закарпаття внесли до Верховної Ради законопроект, який нібито запустить механізм відбирання житла у людей, які не платять за комуналку. Чи правда це? І навіщо вони внесли таку законодавчу ініціативу? Ексклюзивно розбираємося з народним депутатом від «Слуги народу» Анатолієм Костюхом.

У ДТП на поблизу Вовкового загинула жінка

У селі Вовкове Ужгородського району сталася ДТП, в якій мікроавтобус перекинувся на дах. Внаслідок автомобільної аварії померла жінка.

У Хусті сталася ДТП на залізничному переїзді

Жінка-водій автомобіля проігнорувала заборонні проїзд сигнали і виїхала на переїзд, де застрягла, бо з іншого боку зупинилися автомобілі, які переїзд вже проїхали, але не могли виїхати через інтенсивний рух на головну дорогу.

Вогнедар, Леонард, Еліф, Жан, Прокоп та Зеленський: як ужгородці називали своїх дітей у травні

Прес-служба Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції повідомляє, що найпоширенішими іменами, якими називали ужгородці хлопчиків у травні 2020 року були: Матвій, Олександр, Максим, Давид, Богдан, Даніїл, Ярослав.

Житель Львівщини, який вперше виїхав з рідного села, заблукав у Мукачеві

18 червня, близько 17.00 години до поліції звернувся 58-річний львів’янин, водій вантажівки. Чоловік повідомив, що близько першої годин ночі його товариш, який приїхав разом з ним із села Заболотці Львівської області, вийшов із салону авто, де вони відпочивали, і не повернувся.

Понад 1600 шлюбів зареєстровано на Закарпатті протягом 5 місяців 2020 року

Протягом п’яти місяців поточного року відділами державної реєстрації актів цивільного стану Закарпатської області зареєстровано 1 689 шлюбів.

Приборжавське оговтується від потопу

Учора в Приборжавському, що на Іршавщині пройшла злива з градом. В результаті сталося різке підняття води й потічок Мочарний вийшов з берегів.

На Іршавщині дорожники заасфальтували залізничну колію

Це сталося на відрізку автодороги Мукачево - Рогатин між Іршавою та Сільцем. Під асфальтом опинилося полотно Боржавської вузькоколійки, яка наразі не експлуатується.

На Тячівщині у пожежі загнули двоє жінок

8 червня сталася пожежа у селі Вільхівці-Лази, в одній з осель по вулиці Шевченка.

У Мукачеві горів склад на меблевій фабриці

Учора сталася пожежа у складському приміщенні на території меблевої фабрики Інтер-Каштан, що розташована на вулиці Ужгородській.

У Сваляві та Мукачеві горіли магазини

Пожежі сталися сьогодні вночі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат