Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-06-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 620, 20

Закарпатські поліцейські врятували жінку під час пожежі

В Ужгороді, під час виїзду на виклик, що стосувався сімейної сварки, поліцейські врятували від смерті сусідку заявників. Відчувши запах диму, поліцейські роти особливого призначення ввійшли в її квартиру, ліквідували джерело вогню та привели до тями жінку, яка вже втратила свідомість від чадного газу.

У Хусті під час пожежі в хліві загинуло 30 свиней та птиця

Пожежа сталася 21 січня вночі в урочищі Богрик у господарстві 60-річного місцевого мешканця. Про загоряння повідомили працівники автозаправної станції, які побачили вогняну заграву на відстані кілометра.

Заблукалого на горі Гемба туриста відшукали у Свалявському районі

20 січня до рятувальників надійшло повідомлення, що під час катання на лижах в районі гори Гемба, що у Міжгірському районі, заблукав 35-річний турист з Києва.

На Міжгірщині автомобіль упав у річку, а на Ужгородщині - на залізничну колію

Протягом ночі й ранку 20 січня рятувальники двічі виїжджали на місця виникнення дорожньо-транспортних пригод.

У Мукачівському районі за добу на пожежах загинуло двоє людей

19 січня о 05:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення від місцевих мешканців с. Станово про те, що з житлового будинку на вул. Українській, де самотньо мешкає жінка похилого віку, йде дим. Під час гасіння пожежі було виявлено тіло 79-річної власниці будинку без ознак життя. Що стало причиною загорання встановлять правоохоронці, однак імовірніше за все його спричинив саморобний електрообігрівач.

На Іршавщині   провалився під кригу і потонув 27-річний чоловік

18 січня до ДСНС Закарпаття надійшла інформація, що 17 січня пересуваючись по кризі на ставку біля дороги, провалився під лід мешканець села Сільце Іршавського району, 1994 р.н.

Пам’яті літературознавця, доктора філологічних наук Василя Марка

6 січня цього року Василю Петровичу Марку — літературознавцю, педагогу, уродженцю с. Руське Поле Тячівського району Закарпатської області мало би виповнитися 85 років. Тривалий час він працював на кафедрі української літератури Кіровоградського (нині Центральноукраїнського) педагогічного університету.

В Ужгороді ледь не загинула вся родина через отруєння чадним газом

16 січня, близько 07:30 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про ймовірне отруєння чадним газом родини з чотирьох осіб, що проживають у приватному житловому будинку в Ужгороді на вул. Панькевича. Серед потерпілих двоє дорослих 1958 та 1968 років народження та двоє 17-річних братів-близнюків.

ГО «ЕКОСФЕРА» оголошує набір у проєкті «Енергетичні можливості для закарпатських громад»

До участі запрошуються спільноти та територіальні громади області.

На Воловеччині у Латориці втопився чоловік

2 січня до ДСНС надійшло повідомлення про виявлення тіла людини 1971 р. н., ймовірного утопленика у р. Латориця, біля с. Біласовиця Воловецького району.

У Воловці горів готель, від вогню врятовано трьох людей

2 січня о 2:07 до Служби порятунку зателефонували відпочивальники мотелю, що у смт. Воловець та повідомили, що в коридорі та номерах відчувається їдкий запах диму. На виклик було негайно направлено пожежні розрахунки з Воловця та Нижніх Воріт.

У новорічну на Іршавщині потонув 24-річний місцевий мешканець

О 00:01 1 січня до оперативно-рятувальної служби Закарпаття звернулася родичка 24-річного жителя села Лисичево. Жінка повідомила, що хлопець йдучи додому зі своєю дівчиною, переходив місток через річку Лисичанка, послизнувся й впав у воду.

Церковний календар на 2021 рік

Пропонуємо ознайомитися з молитвами, постами, загальницями, а також календарем релігійних подій.

У Мукачеві вогнеборці врятували чоловіка під час пожежі

Пожежа сталася 22 грудня по вул. Д. Галицького (на фото). Горіло в будинку 59-річної мешканки. Пожежу помітили сусіди.

У Мукачеві в каналі виявили труп чоловіка

19 грудня до ДСНС надійшла інформація від ГУНП про виявлення тіла чоловічої статі (вік орієнтовно 60 років) в каналі Коропець, по вул. Пряшівській.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат