Новини онлайн » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 120, 20

Президентка Угорщини в Польщі закликала підтримати Україну, яка захищає ворота Європи

Президентка Угорщини Каталін Новак здійснила свій перший міжнародний візит - до Польщі.

Нова президентка Угорщини засудила російську агресію проти України

У суботу в Будапешті відбулася інавгурація нового президента Угорщини

Що з мовами

Декомунізація та дерусифікація є рішенням правильним. Однак, останнім часом ведеться дивна атака на мови.

Все ще неспокійно

Світова увага все ще прикута до України. Загроза війни не минула. Але потрібно зауважити, що дипломатична робота просто на висоті. За кілька днів до України навідалися прем’єр-міністр Великобританії Джонсон, прем’єр-міністр Нідерландів Рютте, прем’єр-міністр Польщі Моравецький та прем’єр-міністр Туреччини Ердоган.

Депутат Хустської міськради заявляє, що його авто обстріляли і порізали колеса

Пресслужба поліції повідомляє, що 1 лютого, до правоохоронців звернувся депутат Хустської міської ради та повідомив про пошкодження його автомобіля «Opel».

Суд чи судилище

Колишній президент України Петро Порошенко, як і обіцяв, 17 січня повернувся до України. На той день його чекали в Печерському суді, щоб обрати запобіжний захід. Порошенка обвинувачують у державній зраді, бо купував вугілля у бандитів з ЛНР-ДНР.

Депутати Мукачівської райради відправили у відставку голову Михайла Лабоша

За таке рішення на сесії проголосували 24 обранці від фракцій "Слуга народу", "Рідне Закарпаття", "Батьківщина" та "За майбутнє". 15 депутатів не брали участь у голосуванні — це депутати від фракцій "Команда Андрія Балоги" та "Опозиційна плафторма "За життя". Вже колишній голова Ради Михайло Лабош (на фото) саме представник "Команди Андрія Балоги".

Росія захопила Казахстан. На черзі Україна?

З початком цього року весь світ був прикутий до Казахстану. Тут піднялося повстання. Повстанці причину називали виключно економічну — підняли вдвічі ціну на газ і народу вже нема чим за нього платити.

Привітання Юлії Тимошенко з Новим роком та Різдвом

Юлія Тимошенко привітала українців з Новорічно-Різдвяними святами

Полювання на відьом

У своїй передвиборчій кампанії Володимир Зеленський обіцяв побороти корупцію. Серед корупціонерів він бачив і своїх політичних опонентів. «Посадити» Порошенка було не просто обіцянкою, але й мрією Зеленського. Він міняв прокурорів, бо хотів якогось сміливого і такого, що за будь-яку ціну найде компромат на Порошенка. Але справи не клеїлися.

Мільйони жертв

Від 2014 року Україна не була так близько він війни, як зараз. Росія продовжує стягувати війська до наших кордонів. ОБСЄ фіксує масу одиниць російської техніки навіть на окупованій Росією території Донбасу.

Новим головою Закарпатської ОДА став полковник СБУ Віктор Микита

10 грудня президент України підписав наказ про призначення голови Закарпатської обласної державної адміністрації.

Закарпатська облрада з другої спроби проголосувала за ще одного заступника для голови

У четвер на сесії Закарпатської облради було ряд апаратних питань. Зокрема розглядалося питання збільшення апарату ради на 10 осіб, а також депутати мали намір обрати ще одного заступника для голови облради Володимира Чубірка.

Без перевороту

В Україні знову напружена ситуація. Історія зі зривом спецоперації по захопленню російських військових найманців Армії Вагнера має продовження.

Американський розвідник: Російські спецслужби є в найвищих ешелонах української влади

У мережі набуває популярності відео американського розвідника, який розповідає про вплив російської розвідки та Федеральної служби безпеки Росії на вдалу в Україні. Це відео вже переглянули 200 тисяч людей.

Кабмін погодив звільнення голови Закарпатської ОДА Полоскова

Кабінет Міністрів погодив звільнення голови ОДА Анатолія Полоскова. Це рішення було прийняте 17 листопада. Президент ще має підписати відповідний указ.

Вночі будівлю Закарпатської облради знову замінували

Цієї ночі в Ужгороді знову надійшло повідомлення про замінування будівлі обласної ради на площі Народній.

Облраду знову замінували

Сьогодні відбулася позачергова сесія Закарпатської обласної ради.

Відставний голова Закарпатської облради знову переніс день проведення сесії

Дії відстороненого від обов’язків голови Закарпатської облради Олексія Петрова свідчать про те, як цей політик боїться втратити владу в регіоні.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат