Новини онлайн » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 60, 20

Даремний переляк

Чомусь критичною у цій війні   вважалася дата 9 травня. Росіяни казали, що на цю дату Україна готує масований обстріл території Росії включно з Москвою і навіть відмінили в більшості прикордонних містах паради. У самій Москві парад таки відбувся, але тривав він всього 45 хвилин, а з танків по площі перед Кремлем проїхав лише один танк. Та й той був музейним експонатом. На парад приїхали лише декілька президентів з країн Середньої Азії і Лукашенко. Але Лукашенку було так погано, що він навіть не залишився на обід і полетів додому. Одним словом – ганьба.

Атака на Кремль

Війна зайшла в дуже гостру фазу. Суспільство накручували контрнаступом українських військ, але було зрозуміло, що цьому наступу повинно передувати знищення нашими вояками російських баз постачання пального та зброї. Тобто, спочатку ми повинні були знешкодити найближчі тили ворога.

Цар вже не той — суд поновив на посаді директора угорської школи у Мукачеві

Мукачівський суд показав свою незалежність від примх клану Балог

У Мукачеві підпалили Mercedes депутату Закарпатської облради Георгію Горвату

Депутат Григорій Горват сьогодні вранці в Мукачеві приїхав у перукарню, а тим часом невідомий підпалив припарковане поруч авто.

Китай і Україна. Крапки над «і»

У березні відбувся історичний візит лідера Китаю до Москви. Масове нівелювання та ігнорування цієї зустрічі і її наслідків в інформаційному просторі України мене неприємно вражають і це трагічно підкреслює некомпетентність влади з елементами зрадництва.

Міжнародний злочинець

Цього тижня сталася подія, яка вже повністю доводить, що російський диктатор путін є злочинцем.

Вплив війни

Війна впливає на всіх. Незалежно від того, чи ви в безпеці у себе вдома, чи ви на фронті у найгарячішій точці. Психологічно всім дуже важко. А ще у багатьох помінялися погляди та пріоритети.

Депутатка Закарпатської облради Ірина Галай складає свої повноваження

Відома українська альпіністка, яка є депутатом Закарпатської облради, Ірина Галай написала заяву про складання повноважень депутата.

У Мукачівській міськраді відмовилися реєструвати петицію про відкликання мера міста

Петицію про відкликання мера Мукачева Андрія Балоги не зареєстрували.

Депутати Мукачівської міськради вимагають розпуску виконкому через підняття тарифів на водопостачанн

Як ми повідомляли,   Мукачівський Водоканал підняв тарифи на водопостачання та водовідведення відразу на 100% з 29 грн до 59 грн за кубометр. Виконком це рішення підтримав одноголосно.

Балога втік із сесії міської ради Мукачева через тарифи на водопостачання

Як ми повідомляли, Мукачівський Водоканал підняв тарифи на водопостачання та водовідведення відразу на 100% з 29 грн до 59 грн за кубометр. Залежний від Балоги виконком це рішення підтримав одноголосно.

Кремль мав два плани

24 лютого окупанти вдерлися на територію України, а за планом не пізніше як на вечір 26 лютого в кремлі планували побачити російський триколор над Офісом президента, Верховною Радою та іншими символами української державності, - пише Українська Правда, яка розкриває плани росіян щодо захоплення України та встановлення своєї влади.

Cуд відновив на посаді заступника голови Холмківської ТГ й соратника Медведчука Артура Северенчука

Звільнений рішенням сесії Холмківської сільради керівник районної організації ОПЗЖ Артур Северенчук напередодні річниці російського вторгнення вирішив поновитися на посаді заступника голови села, повідомив депутат Ужгородської міськради Віталій Глагола у соцмережі.

На чиїх руках кров

Нас знову бомбили ракетами. І знову були зруйновані об’єкти критичної інфраструктури. Ми лише почали звикати до того, що електропостачання не припиняється, але після бомбардувань знову можливі відключення електроенергії. Та найстрашніше те, що від ракетного нападу знову загинули українці.

Мер Будапешта відвідав Берегово, але відмовився їхати до Балоги в Мукачево

Берегово відвідав мер Будапешта Гергей Корачонь. Він зустрівся з мером Берегова Золтаном Бабяком та активом міста.

Балогу звинуватили у колаборації

Одіозний нардеп Віктор Балога, якого звинувачують у грі на користь росії, у 2017 році публічно закликав домовлятися з путіним, і віддати окупований Донбас. У своїх дописах у соцмережах він закликав провести референдуми та «відпустити» Донбас, який, на його думку, «ментально інший».

Влада Мукачева продовжує тиск на угорську громаду міста

Образа представників клану балог на угорців має параноїдальні ознаки.

Велика чистка

У нас війна. Більшість народу сприймає її як велику трагедію. Але є і ті, хто на війні наживається. Тобто, ми оголошуємо, що прагнемо інтегруватися в демократичні євроатлантичні структури і бути часткою цивілізованого світу, але натомість так і не змогли побороти совкові рудименти. Чиновники і далі крадуть. І крадуть у великих масштабах.

Депутата Закарпатської облради підозрюють у декларуванні недостовірної інформації

9 січня 2023 року НАБУ і САП повідомили про підозру депутату Закарпатської обласної ради у внесенні недостовірних даних до е-декларації за 2020 рік. Дії особи кваліфікували за ч. 1 ст. 366-2 Кримінального кодексу України (у редакції Закону України від 04.12.2020 № 1074-ІХ) - Декларування недостовірної інформації.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат