Новини онлайн » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1140, 20

ВР проголосувала за часткову мобілізацію

Верховна Рада підтримала указ президента Петра Порошенка про часткову мобілізацію.
За це проголосували 232 депутатів.

На східному кордоні без змін: провокації, обстріли, активні бойові дії    

Підрозділи Держприкордонслужби   продовжують виконувати завдання з оборони державного кордону, утримання під своїм контролем пунктів пропуску через кордон в межах Луганської та Донецької областей і відбиття атак терористів.

На українсько-російському кордоні жорсткі протистояння, гради і "зелені чоловічки"

Ситуація на кордоні в зоні АТО залишається складною. Продовжуються жорсткі протистояння за відновлення контролю на державному кордоні.

Більшість "Героїв України" виступають проти України або утримуються в боротьбі за її незалежність

Якою Україна була збудована і наскільки влада була далекою від народу і тих цінностей, що в Конституції визначають характер нашої держави (незалежна, суверенна, демократична, правова, соціальна), можна прослідкувати на тому, як ведуть себе в умовах агресії проти України так звані «Герої України»

Введення воєнного стану розкриє масштаби тіньової економіки на Донбасі, — Гриценко

Введение военного положения на территории восточных областей Украины даст больше возможностей для того, чтобы контролировать ситуацию, включая все материальные потоки.

Закарпатець Михайло Куцин: Українська армія готова «прийняти» російських «миротворців»

Екс-керівник Генштабу, закарпатець Михайло Куцин: Українська армія готова и здатна дати відсіч зосередженим на кордоні російським військам у випадку їхньої спроби вторгнення на територію України.

У пункті пропуску у росіян вилучили 2 радіостанції та таблиці зі стрільби з гаубиць

Двох росіян, які скоріш за все, їхали для проведення актів з дестабілізації обстановки в Україні, затримали прикордонники Чернігівського загону минулої доби.

Дмитро Тимчук: Росія готується ввести свої військ в Україну 15 липня

Россия готовит ввод спецназа из Ростовской области на территорию Украины. Об этом сегодня на брифинге сообщил руководитель Центра военно-политических исследований и координатор группы "Информационное сопротивление" Дмитрий Тымчук, передает "ОстроВ".

І. Бекешкіна: Подвійне громадянство потрібне окремим українцям, але не самій державі

Запровадження подвійного громадянства в Україні вигідне для окремих співвітчизників, котрі у потрібний для них момент зможуть спокійно залишити межі країни. Водночас воно зовсім не потрібне для самої держави

Чому Порошенко вирішив посадити Володимира Литвина?

Генпрокуратура поновить розслідування справи про вбивство Георгія Гонгадзе заради піару, але на виході ризикує отримати скандал

Невже кума Януковича призначать губернатором Луганської області?

В Администрации Президента готов проект Указа о назначении бизнесмена Сергея Шахова губернатором Луганской области.

Тарас Березовець: Тепер Путіну звездець

История похищения Нади Савченко имеет все шансы стать, говоря английской пословицей, соломинкой, которая сломает хребет верблюда.

Закарпатський нардеп просить Президента не залучати до АТО військових з малою військовою підготовкою

26 червня на позачерговому засіданні Закарпатської обласної ради депутати проголосували за звернення до Президента України, Ради національної безпеки і оборони, Міністерства оборони.

Тетяна Монтян: "Новий глава Міноборони Гелетей поняття не має, що таке армія"

Киевский юрист Татьяна Монтян скептически относится к фигуре Гелетея, называя его «мусором, который преодолел путь от полковника до генерал-полковника за полтора года, благодаря своим неоспоримым мусорским достоинствам» (gilljan.livejournal.com)

У світі негативно ставляться до Росії та не довіряють Путіну

У світі стали набагато гірше ставитися до Росії та політики Путіна протягом останнього року. Про це свідчить опитування, проведеного американським Pew Research Center.

Закарпатці проти Балоги у кріслі голови облради

Текст відповідного звернення оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбук громадський активіст Іван Дацко.

На кордоні терористи ведуть “партизанську” війну

Обстановка на кордоні набула нових ознак, які полягають у веденні терористами «партизанської» війни шляхом здійснення раптових обстрілів підрозділів Держприкордонслужби та сил АТО.

Щоб зупинити плавзасіб, прикордонникам знову довелося стріляти

Під час несення служби в Азовському морі корабель морської охорони спеціального призначення «Онікс» Маріупольського загону морської охорони помітив маломірний плавзасіб. На вимогу зупинитись об’єкт не   відреагував і продовжив рух.

Губернатор пропонує конфіскувати майно прихильників сепаратизму

Губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський має намір ініціювати конфіскацію майна прихильників збройних формувань і передачу його учасникам АТО.

В Азовському морі прикордонникам довелось застосувати зброю для зупинки плавзасобу

Прикордонники Маріупольського загону морської охорони сьогодні вночі здійснили попереджувальні постріли для зупинки плавзасобу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат