Новини онлайн » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1100, 20

Тимчук: російське Міністерство іноземних справ розкрило замисел Кремля щодо "гуманітарки"

Заявлением, что колонну российской "гуманитарки" попытаются уничтожить, МИД РФ раскрывает весь замысел Кремля.

Росія направила порожні   фури "гуманітарки", зате аж 280

Митники і прикордонники взялися за напівпорожній "конвой Путіна".Розпочалося митне оформлення гуманітарної допомоги від Росії. Про це "Українській правді"   повідомив речник АТО Олексій Дмитрашковський

Балога вважає авторів закону про люстрацію "бидлом"

Ось таку, досить “нервову” риторику використав Віктор Балога у спілкуванні з киянином Романом Пелехом у соцмережі Фейсбук, який напередодні голосування законопроекту про люстрацію вирішив запитати “царя всєя Закарпаття” про його відношення до очищення влади:

Зброя, яку вилучили у закарпатських «правосекторівців» фігурує у вбивствах за кордоном?

Представники закарпатського «Правого сектору» планують прес-конференцію на предмет традиційних звинувачень у бік керівника УМВС України у Закарпатті Сергія Шаранича у їхньому переслідуванні та про його, на їхню думку, невідповідність займаній посаді.

Ситуація на українсько-російському кордоні, 14 серпня  

Обстановка на українсько-російському кордоні залишається складною. Прикордонні підрозділи продовжують здійснювати охорону та захист державного кордону України та виконання завдань відповідно до загального задуму АТО.

Пастка, або Троянський конвой Путіна: Чи спроможна дипломатія у цьому випадку (ДОПОВНЕНО)

Директор Інституту міжнародного лідерства Маккейна Курт Волкер вважає, що дипломатичного виходу з українсько-російського конфлікту на Сході України немає.

Інформаційний Спротив: «Гуманітарна» провокація Росії йде за кращим серед гірших сценарієв

К глубокому сожалению, похоже, Украина не смогла сорвать дипломатическими усилиями провокацию Кремля по направлению «гуманитарной помощи» на Донбасс, который стал ареной конфликта усилиями и при активной поддержке самой России.

Троянський конвой: перефарбовані Камази, водії-наводчики, експедитори-кулеметники, вантажники з ФСБ

Московский блогер и журналист Андрей Орлов уверен, что гуманитарный конвой до крайней степени милитаризирован и не предназначен для мирного населения. На фото: под тентами "гуманитарного конвоя" из России отчетливо видна боевая техника

Балогівці і регіонали проти змін у Закон про вибори

Провести нові вибори до парламенту за відкритими партійними списками – над цим сьогодні, 12 серпня, спробувала попрацювати Верховна Рада України.

Червоний хрест про російську гуманітарку: ми не розуміємо, що відбувається

Росія порушила домовленість із Червоним хрестом і відправила гуманітарний вантаж в Україну, не надавши попередньо список того, що знаходиться в вантажівках.

Ситуація на українсько-російському кордоні, 12 серпня  

Обстановка на українсько-російській ділянці кордоні в межах Луганської та Донецької областей залишається складною. Прикордонники продовжують здійснювати виконання завдань з охорони та оборони державного кордону. Продовжуються артилерійські обстріли місць дислокації прикордонних підрозділів.

Звільнено начальника УСБУ в Закарпатській області

Порошенко звільнив начальника управління СБУ в Закарпатській області

Виборчий блок Порошенка на Закарпатті очолить Лунченко

В пропрезидентської блок на позачергових виборах Верховної Ради увійдуть партії УДАР і "Солідарність", а список може очолити Віталій Кличко або Арсеній Яценюк - про це сказав народний депутат Валерій Карпунцов (УДАР) в інтерв'ю виданню "Апостроф".

Вадим Карасьов: Секретарем РНБО може стати Наливайченко (ДОПОВНЕНО)

Після відставки Андрія Парубія новим секретарем Ради національної безпеки і оборони може стати нинішній очільник СБУ Валентин Наливайченко.

У Путіна залишилося 3 доби, щоб визнати поразку, або ж ввести війська в Україну

План президента Росії Володимира Путіна з дестабілізації України не спрацював, і тепер йому залишилося визнати поразку чи зважитися на повноцінну війну.

Олександр Солонтай: Чому пішов Парубій (ДОПОВНЕНО)

Парубій пішов у відставку через перемир'я на Донбасі

Путін викрив у Кремлі антипутінський заколот?

Вчера Путин снял с должностей несколько ключевых фигур, в т.ч. вечного Рушайло, известного еще с того утра 2001 года, когда в его присутствии был сбит российской ракетой Ту-154 над Черным морем.

Наші   військові просять врятувати їх з полону з російського Гуково

Зараз 28 прикордонників і 25 військових перебувають у таборі біля російського населеного пункту Гуково. Серед них всі офіцери і кілька сержантів, які оголосили голодування і чекають допомоги від своєї країни. Від пропозицій отримати російське громадянство навідріз відмовляються. Про ситуацію, що склалася Zaholovok.com.uа телефоном повідомили самі військові і попросили допомоги через ЗМІ

Ситуація на українсько-російському кордоні 7 серпня (КАРТА)

Прикордонні підрозділи продовжують охороняти та обороняти українсько-російський кордон у напруженій обстановці, що ускладнюється постійними обстрілами позицій сил Держприкордонслужби та АТО і активним веденням ЗС РФ повітряної розвідки з порушенням повітряного простору України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат