Новини онлайн » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1080, 20

Три країни-сусіди Закарпаття проти санкцій щодо Росії

Під час позачергового саміту Євросоюзу чотири країни-члена ЄС висловили незгоду з рішенням про розширення санкцій. Імовірно, через це санкції не були введені в дію останнім рішенням Європейської ради - рішення відкладене на тиждень.

Путін має відповісти за вторгнення в Україну - Washington Post

Издание отмечает, что мировое сообщество не может позволить Путину безнаказанно захватывать территории Украины из-за рисков для мировой безопасности

На сесії Ужгородської міськради триває таємне голосування - залишати Щадея на посаді чи ні (ВІДЕО)

Нагадаємо, сьогодні, 29 серпня триває доленосна сесія Ужгородської міськради, на якій можуть зняти в.о. мера Ужгорода Щадея.

Єгор Соболєв: Слід розжалувати і відправити на фронт рядовими усіх генералів, починаючи з Гелетея

Єгор Соболєв, фахівець з люстрації: Зроблено маленький крок до очищення

Форум порятунку Ужгорода хоче порятувати Ужгород від Щадея

Сьогодні Ужгород перебуває у такому жалюгідному стані, в якому не перебував ще ніколи. У місті повний безлад.
Такі повідомлення поширив "Форум порятунку Ужгорода" у електронній розсилці.

На шабаші в Криму Гецко і Йоббік

У повідомленні в групі "Пресс-анонси Крыма"   розміщена інформація, що 29-30 серпня 2014 в Ялті Центр координації «Нова Русь» проводить 2-гу Міжнародну конференцію «Росія, Україна, Новоросія: глобальні проблеми і виклики», передає Еспресо.TV.

Як перемогти армію Росії? Дати їй по зубах. - рецепти експертів

Експерт "Інформаційного спротиву" Віктор Трегубов: "Коротенько. Україна занадто добре воювала. Несподівано добре.

Чумак: Вводячи військовий стан, ми самі оголосимо війну Росії (ДОПОВНЕНО)

Народный депутат от фракции УДАР Виктор Чумак, считает, что разрыв дипломатических отношений с Россией лишит две страны возможности диалога, что сыграет на руку президенту РФ Владимиру Путину.

Семенченко: Допомоги під Іловайськом не буде. Гелетей нас знову обдурив

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко заперечує надання допомоги українським добровольцям під Іловайськом та закликає пікетувати Генштаб в Києві.

"Громадянська позиція" налякала олігарха Коломойського

Я би зрозумів образу Фірташа, якого жорстко критикував за РосУкрЕнерго; Бойка - за його "вишки", Ахметова - за монополізацію обленерго; Януковича, Азарова і Клюєва - яких публічно вимагав заарештувати; Турчинова з Яценюком - які мали би перед судом відповісти за бездіяльність і саботаж на фоні війни.

Порошенко розпустить Раду наступного тижня - радник. Хто ж ратифікує угоду з ЄС?

Президент України Петро Порошенко підпише указ про розпуск Верховної Ради і проведення дострокових виборів на наступному тижні.

Депутатам-ЄЦівцям волонтери як та кістка поперек горла

Минулого тижня в містах Закарпаття проходив “Волонтерський фестиваль” метою якого був збір коштів для воїнів, котрі знаходяться в зоні АТО. Ініціатором акції була громадська активістка Тетяна Яблінська.

Що відбулося з рейтингом Путіна? «Эхо Москвы» опублікувало сенсаційні дані

Гиркин-Стрелков бросил вызов не только всем силовикам Украины, но и Путину, обогнав того в рейтинге политических симпатий россиян.

"Назло мамі відморожу собі вуха", — Нємцов про санкції Путіна проти РФ та його розумові здібності

По мнению оппозиционного политика РФ Бориса Немцова, санкции, которые ввел Владимир Путин против ЕС, в действительности ударят только по россиянам.

На шпиль сталінської висотки у Москві вивесили прапор України (ДОПОВНЕНО)

Утром 20 августа неизвестные вывесили украинский флаг на шпиле сталинской высотки, расположенной на Котельнической набережной.

Сепаратист Балога продовжує чорну кампанію проти Ратушняка

Нещодавно політично-злочинний клан, очолюваний нардепом Балогою, який використовує Закарпаття як розмінну карту для вирішення своїх інтересів, прославився на всю Україну акціями по дестабілізації ситуації в краї.

Україна спростувала заяву РФ про завезення до країни угорської військової техніки

Украина опровергла заявления России о переброске в страну венгерской военной техники. Об этом на брифинге заявил директор департамента информационной политики МИД Украины Евгений Перебийнис, передает корреспондент РБК-Украина.

Порошенкові доведеться дізнатися, чи погодиться народ на поразку

Ожесточение нарастает. Каждый новый день войны страшнее предыдущего. Обе стороны повсеместно используют тяжелое вооружение – танки, гаубицы, реактивные системы залпового огня.

Ратушняк звинуватив закарпатський Правий сектор у служінні Балогам

Закарпатський політик та екс-мер Ужгорода   Сергій Ратушняк звернувся з відкритим листом до лілера «Правого сектору» Дмитра Яроша. Далі пряма мова:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат