Новини онлайн » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1180, 20

Балогу не підпустили й до Партії розвитку

У Києві пройшов Форум розвитку України, на якому ухвалено остаточне рішення про створення партії.

Політичний зрадник Балога знову всіх повчає

Міністр уряду Азарова затурбувавався про українську армію….

Стали відомими всі пункти мирного плану Порошенка

В сети появилось фото мирного плана президента по урегулированию ситуации на востоке страны, который насчитывает 14 пунктов

У ході децентралізації влади в Україні вчетверо зменшать кількість районів

Президент не успел в анонсированный срок подать в Раду изменения в Конституцию. Текст депутаты рассмотрят не раньше июля.

Закарпатки вимагають повернути наших солдатів додому

Сьогодні, 20 червня, закарпатські жінки вимагатимуть повернути солдатів, які перебувають на Сході України, додому.
Про це повідомили організатори акції протесту.

Як Закарпаття живе 100 днів без Януковича (КОМЕНТАРІ +ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція громадських активістів, представників Громадського конвенту Ужгорода. Організатори Ужгородського ЄвроМайдану розказали про   результати революції на Закарпатті та представили свій план дій на майбутнє.

Як Закарпаття прожило 100 днів без Януковича

У четвер, 19 червня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція громадських активістів, представників Громадського конвенту Ужгорода.

Для губернатора Закарпаття зараз пріоритет - облаштування побуту біженців із Криму та Сходу України

У середу, 18 червня, під керівництвом голови Закарпатської обласної державної адміністрації Валерія Лунченка відбулася нарада з керівниками усіх райдержадміністрацій краю.

Україна втратила 10 млн кубів газу на газопроводі, що йде через Ужгород

Через вибух на газопроводі «Уренгой-Помари-Ужгород» втрачено 10 млн кубів газу.

Як і від окого очищатиме Закарпаття люстраційна комісія (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція членів громадської організації «Люстраційна комісія Закарпатської області».  

Закарпатські люстратори офіційно розкажуть, кого вичистять із влади

У вівторок, 17 червня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція членів громадської організації «Люстраційна комісія Закарпатської області».

"Нафтогаз" подав позов проти "Газпрому" на 6 мільярдів

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" подала позов до Арбітражного інституту при Торгівельній палаті Стокгольму.

Янукович шукає притулку у Лукашенка, - Мустафа Найєм

"Здається, Віктор Янукович вже перестав довіряти Володимиру Путіну. За непідтвердженими даними, сім'я Віктора Януковича шукає притулок у Білорусі", - написав на своїй сторінці Facebook журналіст Мустафа Найєм, посилаючись на власні інсайдерські джерела.

Губернатор Закарпаття пообіцяв солдатам ковдри, воду й душ (ФОТО)

Учора, 12 червня, за ініціативою Закарпатського ОВК провели зустріч голови Закарпатської обласної державної адміністрації Валерія Лунченка з особовим складом IV батальйону територіальної оборони, який в даний момент проходить бойове злагодження на території полігону поблизу Ужгорода.

Люстраційний комітет: Люстрація в Україні провалена

За три місяці нова українська влада навіть і не розпочинала очищення системи держуправління від корупціонерів, зрадників та колишніх агентів КДБ, констатують у Люстраційному комітеті.

Уряд підтримав ініціативу Сергія   Рудика щодо виділення земельних ділянок військовослужбовцям

Уряд підтримав ініціативу Голови Держземагентства України Сергія Рудика щодо виділення земельних ділянок військовослужбовцям Збройних сил України, МВС, СБУ та інших військових формувань, які захищають територіальну   цілісність і   суверенітет   країни у східних та південно-східних областях.

Терористи у Сніжному мають танки, імовірно – російські

У терористів у Сніжному Донецькій області є в розпорядженні танки.
За даними групи "Інформаційний спротив", інформація про наявність у терористичних груп у Сніжному двох танків "відповідає дійсності", пише Дмитро Тимчук у Facebook.

Як закарпатські ЗМІ висвітлювали вибори (МІНІТОРИНГ, ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація результатів загальнонаціонального та регіонального моніторингу ЗМІ на предмет якісного інформування виборців та рівного доступу до ЗМІ суб’єктів виборчого процесу.

Сьогодні в Ужгороді розкажуть про несподіванки щодо виборів у ЗМІ

У середу, 11 червня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація результатів загальнонаціонального та регіонального моніторингу ЗМІ на предмет якісного інформування виборців.

Експерти та депутати оцінили новопризначену команду Порошенко (ДОПОВНЕНО)

Першими указами на посту президента України Петро Порошенко призначив колишнього власника Українського медіахолдингу Бориса Ложкіна (на фото) на пост глави АП. Його першим заступником - нардепа від Батьківщини Геннадія Зубка

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат