Новини онлайн » ЗДОРОВ'Я

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '10')or('0' >= '10')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(10 = '13')) order by id desc LIMIT 640, 20

Закарпатський SPA-догляд презентують на чемпіонаті з масажу в Ужгород

“Тут буде і молоко, і мед, і тісто”, — розповідає автор методики масажист Іван Паук. Щоправда, особливість закарпатського SPA-догляду полягає, перш за все, у процедурах, що проводяться у чанах із водою, багатою на сірководень.

Очільник Ужгородського перинатального центру змушує підлеглих підписати листа на його підтримку?

За інформацію з достовірного джерела, сьогодні головний лікар УМПЦ А. Чабан провів "профілактичну" бесіду з працівниками закладу

В Ужгороді аналіз крові роблять за 16 секунд

На базі Обласного центру нейрохірургії та неврології працює сучасна лабораторія широкого профілю. Тут виконують як клінічні, так і спеціалізовані аналізи на європейському рівні, і після здачі загального аналізу крові результати можна отримати вже за 16 секунд.

Аби все було вчасно

Не нехтуйте профілактикою, вчасно виявляйте рак.

Священики радять українцям бути обережними під час купань на Водохреща

Українські православні церкви Московського та Київського патріархату закликають віруючих дотримуватися правил безпеки під час купання й освячення води з нагоди Богоявлення Господнього (Водохреща), яке відзначають 19 січня.

Як позбутися варикозу за 20 хвилин

У Британії набирає популярність нова швидка і мінімально інвазивна система лікування варикозу вен під назвою ClariVein, пише The Daily Mail.

9 малят народилися у новорічну ніч в Ужгороді (ДОПОВНЕНО - ФОТО)

В Ужгородському міському перинатальному центрі (УМПЦ) у новорічну ніч першим на світ — о 00.05 з’явився хлопчик. Загалом протягом доби 1 січня народилося 9 малят, з них — 7 хлопчиків та 2 дівчинки. Про це Rionews повідомив головний лікар УМПЦ Андрій Чабан.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат