Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1580, 20

Прикордонники затримали «водолаза», який переправляв до Румунії медичні маски

10 діб арешту отримав 29-річний житель міста Рахів, якого учора ввечері затримали прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону.

Поліція оперативно розкрила розбійний напад на ужгородця

Сьогодні до поліції звернувся чоловік, який повідомив, що у під'їзді його будинку на нього напав невідомий.

В Ужгороді підлітки пограбували чоловіка, а в Хусті циган пограбував інваліда

16 березня, до поліції надійшло повідомлення від 29-річного мешканця Ужгорода. Чоловік заявив, що близько 16:00, погрожуючи ножем двоє грабіжників відібрали у заявника мобільний телефон і гроші (на фото зверху).

На Іршавщині прокурором доведено вину закарпатця, який умисно підпалив іноземця

Прокурором Іршавського відділу Хустської місцевої прокуратури доведено у суді вину 23-річного мешканця с. Довге, Іршавського району в нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч.1 ст.121 КК України) 25-річному мешканцю міста Рига.

Поліція Мукачівщини з‘ясовує обставини інциденту зі спробою виселення з будинку родини у Страбичові

12 березня, о 12:30 год на лінію «102» надійшло повідомлення від жителя села Страбичово Мукачівського району.   За словами чоловіка, до його будинку увірвалися троє невідомих чоловіків та, погрожуючи   його дружині, нанесли їй тілесні ушкодження. Невідомі вимагали, аби родина звільнила помешкання.

На Тячівщині оперативно розкрили крадіжку з будинку на суму більше, ніж пів мільйона гривень

Житель селища Солотвино, через боргові зобов’язання перед банком, інсценував крадіжку у власному помешканні та обікрав своїх родичів.

Правоохоронці встановлюють обставини бійки у Берегові на 8 березня

8 березня до поліції надійшло повідомлення про бійку в місті Берегово. За викликом виїхали поліцейські Управління поліції охорони та бійці Роти поліції особливого призначення.

Посадовців Ужгородської міськради підозрюють у розтраті 860 тис грн під час реконструкції площі Кирп

Ужгородською місцевою прокуратурою погоджено підозру начальнику Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради Володимиру Бабидоричу і ще двом його спільникам, а також директору приватного товариства, яке здійснювало реконструкцію площі Кирпи в Ужгороді та інженеру з технічного нагляду міської ради у розтраті бюджетних коштів у особливо великих розмірах та службовому підробленні.

Мукачівець пограбував жителя Волинської області

На вулиці Молодіжній у Мукачеві 28-річний місцевий мешканець пограбував жителя Волині, відібравши від нього мобільний телефон.

Ужгородку обікрала сусідка по палаті

До поліції з заявою про крадіжку звернулася 52-річна жінка. Потерпіла повідомила, що з палати лікарні, де вона лікується, з її шухляди викрали гаманець з грошима.

Дипломат Нової Гвінеї попався на контрабанді сигарет

9 березня у пункті пропуску «Тиса» Чопського загону прикордонники завадили переміщенню через кордон партії тютюнових виробів.

У Виноградові зіткнулися два Фольксвагена - загинув місцевий житель

8 березня у Виноградові, по вулиці Ардовецькій, сталася ДТП за участі автомобілів марки «Volkswagen Passat» та «Volkswagen Transporter T4».

В Мукачеві у ДТП загинула 59-річна жінка

Вчора, 6 березня, о 20:15 год. поліцейські Мукачева отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Пряшівській.

За влаштування на роботу посадовець ДСНС вимагав 3000 дол хабара

Затримано начальника аварійно-рятувального загону УДСНС в Закарпатській області при отриманні неправомірної вигоди.

До Румунії намагалися перемістити партію захисних масок

Незаконному переміщенню через кордон медичних масок запобігли сьогодні вночі військовослужбовці відділення інспекторів прикордонної служби «Дюла» Мукачівського загону.

У Солотвині крадій застряг у комині

1 березня у смт. Солотвино у приватному будинку спрацювала сигналізація. На виклик прибув екіпаж охоронної фірми СЕНК.

У Хусті нетверезий водій скоїв смертельне ДТП

2 березня, близько 19.10 год до поліції надійшло повідомлення про ДТП   з потерпілими на вул.Тимирязева у м.Хуст.

Ужгородка під час сварки вбила літню матір

2 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення від ужгородки про те, що вдома вона виявила тіло своєї матері з ножем у спині.

В Ужгороді викрито групу осіб, які займались збутом амфетаміну

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області співробітниками відділу протидії наркозлочинності та СУ ГУНП в Закарпатській області викрито чотирьох ужгородців - двох чоловіків та двох жінок, які організували збут наркотичних засобів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат