Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-18') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1660, 20

На Тячівщині у ДТП загинула літня жінка

У селі Дулово Тячівського району водій автомобіля «Skoda Octavia» здійснив наїзд на двох жінок-пішоходів. Від отриманих травм 73-річна жінка померла на місці події. Інша потерпіла знаходиться в реанімації.

У Перечині прокуратура погодила підозру підприємцю, який незаконно здійснював забір гравію на річці

Процесуальним прокурором Перечинського відділу Ужгородської місцевої прокуратури погоджено підозру приватному підприємцю з Великоберезнянщини у незаконному видобуванні корисних копалин загальнодержавного значення (ч.2 ст.240 КК України).

Троє мукачівських патрульних побили пасажирів автівки

Повідомлено підозру трьом співробітникам патрульної поліції у перевищенні влади, що супроводжувалось насильством.

Закарпатець пропонував прикордоннику 700 дол за схему розміщення прикордонних нарядів

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області слідчими Нацполіції Закарпаття та співробітниками відділу внутрішньої безпеки по Мукачівському прикордонному загону УВВБ «Захід» затримано закарпатця, який намагався підкупити офіцера оперативно - розшукового відділу.

Поліція Ужгорода затримала серійних крадіїв на викраденні акумуляторів зі станції стільникового зв'я

В автомобілі марки "Ауді", який зупинили для перевірки працівники поліції, виявили крадені акумуляторні батареї, які належать операторові мобільного зв'язку.

У Тячеві спалили автомобіль місцевій підприємниці

Уночі в Тячеві невідома особа здійснила підпал автомобіля марки «Меrсеdеs Vito», який належить місцевій жительці. Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження, паліїв розшукують.

На Закарпатті викрили на хабарі голову суду

Підозрюваний вимагав неправомірну вигоду за прийняття судового рішення на користь однієї зі сторін цивільного спору.

Ексголову Держгеокадастру Світлану Мельничук незабаром судитимуть

Прокуратура Закарпатської області затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишньої начальниці Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області.

Прокуратура довела вину двох чоловіків, які до смерті побили пенсіонера в Чопі

Ужгородською місцевою прокуратурою доведено вину двох мешканців м. Чопа в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень групою осіб, що спричинили смерть 68-річного місцевого мешканця.

У Мукачеві затримано рекетирів, які вимагали кошти за неіснуючі борги

Трьох мукачівців - учасників злочинної групи, які займались вимаганням неіснуючих боргів, затримано при передачі їм 1000 дол США. Загалом, вони вимагали від потерпілого передати 6000 дол США.

На Закарпатті злочинна група збувала фальшиві долари

Організатором злочинної групи стала 49-річна ужгородка. Вона ж   займалася збутом фальшивої валюти.

Посадовець Держпраці вимагав щомісячний платіж від підприємця

Держслужбовець розробив схему, за якою на картку його дружини один з підприємців щомісячно перераховував гроші.

Слідчий Хустського відділу поліції вимагав 5 тис грн за повернення речового доказу

Правоохоронець вимагав переказати йому на банківську картку 5000 грн неправомірної вигоди за прийняття процесуального рішення про повернення речового доказу по одному з кримінальних проваджень.

Посадовець меддопомоги нарахував на себе і непрацюючих працівників 400 тис грн зарплати

Посадовець Великоберезнянської медичної допомоги незаконно «донарахував» майже 400 тис грн заробітної плати за себе і непрацюючих працівників: прокуратура погодила підозру.

Поліція перевіряє інформацію щодо спроби виселення з квартири ужгородської пенсіонерки

На вулиці Сечені в Ужгороді трапилася конфліктна ситуація між представниками одного з банків та пенсіонеркою, власницею квартири, що перебуває в заставі банку.

В Ужгороді спецпризначенці провели обшуки у ромському поселенні

Вчора на вулиці Тельмана правоохоронці провели обшуки. За словами речниці Нацполіції Закарпаття Інеси Манзулич-Іванової, зробили це під час розслідувань за тяжкі та особливо тяжкі злочини. Серед останніх – розбійний напад, вчинений групою осіб.

Прокуратура Мукачева не змогла довести провину інкасатора «Ощадбанку» в крадіжці грошей

Інкасатора філії Закарпатського обласного управління АТ «Державний ощадний банк України» виправдали у справі про розкрадання понад 263 тис. гривень.

Посадовці Міжгірщини незаконно передали у приватну власність 17 гектарів землі

Троє посадовців Міжгірської райдержадміністрації,   використовуючи своє службове становище, незаконно передали до земель запасу однієї з сільських рад Міжгірського району, земельні ділянки загальною площею 16,6 га.

Вбивць двох громадян Індії засуджено до довічного позбавлення волі

Прокурором Ужгородської місцевої прокуратури доведено вину трьох мешканців Ужгородщини в умисному вбивстві двох громадян Індії, замаху на вбивство третього іноземця, а також розбої. Один із обвинувачених також визнаний винним у незаконному збуті метамфітаміну.

Хустські поліцейські розшукали підозрюваного у смертельній ДТП у Нанкові

Ми повідомляли, що учора у селі Нанково, стався наїзд на пішохода. Загинув 26-річний місцевий мешканець. Винуватець автоаварії залишив місце злочину.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат