Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-18') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1680, 20

Хустські правоохоронці розшукують винуватця та свідків смертельної ДТП у селі Нанково

На Хустщині на проїзній частині дороги в селі Нанково виявили тіло чоловіка. Встановлено, що чоловік помер від отриманих у результаті ДТП травм. Особу водія, який, травмувавши пішохода, втік з місця події, встановлюють.

Мукачівські правоохоронці затримали злодія-гастролера, що грабував магазини електроніки

Мешканець Дрогобичівського району Львівської області підозрюється у вчиненні п’яти грабежів, скоєних з магазинів електроніки в Ужгороді та Мукачеві. Під час вчинення останнього - чоловіка «на гарячому» затримали мукачівські оперативники.

В Мукачеві нетверезий чоловік потрапив під колеса вантажівки

У Мукачеві вантажівка зачепила причепом чоловіка, який намагався перейти дорогу. Потерпілий помер у лікарні. За даним фактом поліція розпочала розслідування.

Прокуратура затвердила обвинувачення підозрюваному у спричиненні ДТП у с.Мирча

Прокурором Великоберезнянського відділу Ужгородської місцевої прокуратури затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця, який у жовтні 2019 року, порушивши правила дорожнього руху, допустив наїзд на двох пішоходів.

СБУ викрила схему сприяння у корупційних призначеннях на посади в Закарпатському регіоні

Оперативники Головного управління внутрішньої безпеки СБ України під процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора викрили корупційний механізм призначень на керівні посади у структурах ДП «Закарпатський облавтодор», в якому був задіяний співробітник СБУ.

На Закарпатті посадовці агропідприємства «погоріли» на незаконному збуті деревини

Служба безпеки України викрила посадових осіб державного лісового агропідприємства «Іршаваагроліс» на систематичному отриманні неправомірної вигоди за незаконну реалізацію цінних порід дерев.

На Закарпатті вилучено партію незаконно ввезених спортивних товарів орієнтовною вартістю 4 млн грн (

Прокурорами прокуратури Закарпатської області спільно із   співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Закарпатській області припинено незаконну схему ввезення товарів до України.

На Мукачівщині автомобіль упав у річку

22 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що у селищі Чинадієво транспортний засіб "ВАЗ-2107" з'їхав у річку.

Прокуратура оскаржить можливість внесення застави ужгородцем, який підозрюється у наркоторгівлі

Прокуратура Закарпатської області оскаржить ухвалу слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду про обрання ужгородцю Ф., запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення понад 336 тис грн застави.

На Виноградівщині внаслідок ДТП загинув пішохід

Між населеними пунктами Підвиноградів та Руська Долина водій мікроавтобуса «Volkswagen» здійснив наїзд на пішохода, який переходив дорогу. Внаслідок отриманих травм чоловік помер на місці. Його особу ще не встановили.

Правоохоронці встановлюють причини смерті подружжя на Рахівщині

Закарпатські поліцейські встановлюють обставини подвійної смерті у селі Лазещина. Про це поліцію повідомив знайомий загиблих.

Мукачівські поліцейські встановили особу клоуна Пеннівайза

21-річний мешканець Іршавщини, переодягнутий у костюм «клоуна Пеннівайза», протягом грудня-січня розгулював містами Закарпаття і лякав пересічних пішоходів. Костюм у чоловіка вилучили.

На Виноградівщині у ДТП загинула жінка-пішохід

Вчора, 15 січня, на службу «102» надійшло повідомлення про те, що в селі Фанчиково автомобіль наїхав на пішоходів.

Правоохоронці затримали бандитів, які вимагали 27 тис. євро за право проживання у придбаному будинку

Кошти вимагали з громадянина за безперешкодне право користування та проживання у будинку, який він нещодавно купив.

51-річний українець віз до Угорщини радіоактивні годинники

Спрацювання комплексу автоматизованого контролю за переміщенням радіоактивних речовин та ядерних матеріалів «TSA» зафіксували сьогодні вночі в пункті пропуску «Вилок» прикордонники Мукачівського загону.

У Виноградові пограбували ювелірний магазин

9 січня, близько 18:00, поліцейські отримали повідомлення про крадіжку в магазині по вулиці Станційній у Виноградові.

Поліція Рахова розпочала розслідування за фактом нападу на поліцейських

У Рахові під час документування вуличної бійки один із її учасників, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, кинувся з ножем на поліцейських. Аби зупинити нападника, правоохоронцям довелося застосувати табельну вогнепальну зброю та спецзасоби. Хулігана затримано, за даним фактом розпочато досудове розслідування.

У Мукачеві під час документування правопорушення побили поліцеських

8 січня, опівночі, наряд патрульної поліції зупинив на вулиці Мукачева автомобіль марки «Сіtrоеn». На машині не підсвічувався задній номерний знак, що й стало причиною для зупинки транспортного засобу.

На Тячівщині у диско-барі місцевий житель облив бензином іноземця і підпалив його

8 січня, близько 5 години ранку, іршавські правоохоронці отримали повідомлення про те, що до реанімаційного відділення з опіками обличчя та рук доставлено 25-річного громадянина Латвії.

На Тячівщині через ревнощі вбили 17-річного юнака

7 січня, о 20.35 год до Тячівського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що до реанімаційного відділення госпіталізовано 17-річного хлопця, жителя смт. Буштино, з проникаючим пораненням грудної клітини. Хлопця врятувати не вдалося, від отриманих травм він помер.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат