Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1500, 20

Взято під варту директора підприємства, яке займалося реконструкцією площі Поштової в Ужгороді

На 60 діб взяли під варту директора приватного товариства, який, у співучасті із директором Департаменту міського господарства Володимиром Бабідоричем, розтратили майже 470 тис грн бюджетних коштів, виділених на реконструкцію площі пл. Поштової в Ужгороді.

7 років ув’язнення за вбивство матері

Іршавським районним судом визнано винним 58-річного підозрюваного у вбивстві рідної матері.

Житель Воловця до смерті побив жителя Берегівщини

18 травня, близько 2:10, поліцейські Берегівщини отримали виклик від жінки, яка повідомила, що на вулиці Вашут в селищі Батєво знайшла людину без ознак життя. Як з’ясувалося, це місцевий 40-річний житель.

Затримано мукачівського грабіжника, який нападав на жінок

Правоохоронці затримали 22-річного жителя Мукачева. Він підозрюється у   шести злочинах,   скоєних на території райцентру.

На Тячівщині водій вантажівки насмерть збив пішохода і втік

У селі Нижня Апша 27-річний водій автомобіля «КамАЗ» наїхав на пішохода і втік, залишивши травмованого посеред дороги. Порушника оперативно розшукали і затримали.

На Закарпатті поліція розслідує злочин проти народного депутата України

Сьогодні, 15 травня, близько 1-ої години ночі, в селі Невицьке, що на Ужгородщині, невідома особа кинула на подвір’я народного депутата України пляшку з легкозаймистою речовиною. Зловмисник влучив у дерев’яну альтанку, після чого здійснив підпал. Пожежу господарям вдалося погасити самостійно, ніхто не постраждав.

На Виноградівщині поліцейські притягнули до відповідальності власника собак, які напали на жінку

13 травня, у Виноградівське відділення поліції звернулася 28-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що на неї напали двоє собак. На фото місце, де це сталося. Фото опублікувала постраждала Gabriella Biliakevych у групі ФБ - ВИНОГРАДІВ СЬОГОДНІ.

У Мукачеві на збуті наркотиків викрили місцеву мешканку

Ми повідомляли, що днями у Мукачеві було викрито на збуті метамфетаміну пенсіонерку, яка збувала наркотики навіть школярам.

В Ужгороді нетверезий водій газовозу спричинив ДТП

13 травня, на вулиці Загорській, водій, що перевозив небезпечний вантаж, відхилився від погодженого маршруту, не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення цистерни з перешкодою. Внаслідок удару, було пошкоджено цистерну, в якій знаходився пропан-бутан.

Поліцейські Рахівщини викрили групу крадіїв, причетних до понад десяти злочинів на території району

Фігурантів підозрюють у крадіжках майна   та угонах транспортних засобів. За усіма фактами   відкриті кримінальні   провадження та проводиться досудове розслідування.

У Мукачеві пенсіонерка збувала важкі наркотики - її клієнтами були навіть школярі

У Мукачеві поліція викрила на збуті наркотиків мукачівку похилого віку. У своєму будинку, який, до слова, розташований біля місцевої школи, пенсіонерка влаштувала крамницю, куди приходили отримати дозу наркозалежні містяни, серед яких були і неповнолітні.

На Хустщині чоловік намагався вбити свого знайомого

У селі Олександрівка Хустського району 25-річний місцевий мешканець вистрелив у голову односельцю. Потерпілого у тяжкому стані доставили до обласної лікарні.

На Міжгірщині селяни заблокували роботу техніки лісорубів

Працівники поліції розпочали перевірку за повідомленням представника ЗМІ щодо незаконної вирубки лісу. Наразі перевіряється наявність дозвільної документації у її виконавців.

Поліцейські Мукачівщини «на гарячому» затримали групу серійних крадіїв

Троє жителів Мукачева протягом одного вечора скоїли кілька крадіжок у різних населених пунктах району.

Правоохоронці викрили схему експортування необробленої деревини

Спробі незаконного переміщення через кордон великої партії лісоматеріалів запобігли прикордонники Закарпаття.

До 9 років ув’язнення засуджено раніше судимого неповнолітнього ужгородця

Прокуратурою доведено вину 16-річного юнака у розбійному нападі, що спричинив тяжкі тілесні ушкодження потерпілому.

В Мукачеві викрали автомобіль і обікрали помешкання, коли господарі спали

В ніч з 6-го на 7 травня, в Мукачеві невідомі пошкодили замок на вхідних дверях, незаконно проникли до помешкання 41-річного мукачівця.

Затримано причетного до розбійного нападу на Берегівщині

У результаті злагоджених дій працівників закарпатської та київської поліції, одного зі злочинців, котрі скоїли напад на жителя села Яноші, вдалося затримати.

Бабидорича взяли під варту на 60 діб із можливістю внесення застави

За клопотанням прокурора, директора Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради взято під варту, із заставою у майже 1,5 млн грн

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат