Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1320, 20

Понад 3 млн грн збитків державі: прокуратура повідомила про підозру посадовцям Мокрянського лісництв

Закарпатською обласною прокуратурою повідомлено про підозру двом посадовцям Мокрянського лісництва ДП «Мокрянське ЛМГ» у службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України). Серед них і виконуючий обов’язки директора підприємства.

На Мукачівщині дівчина "замінувала" свою школу

22 вересня до поліції надійшло повідомлення про замінування ЗОШ у селищі Кольчино. Правоохоронці обмежили доступ до будівлі, а усіх школярів та вчителів - евакуювали. Вибухотехнічної перевірили усі приміщення та прилеглу територію і вибухонебезпечних речовин не виявили.

СБУ: Закарпатець закликав до насильницької зміни влади

Служба безпеки України блокувала у Закарпатській області діяльність інтернет-агітатора, який закликав до фізичного усунення керівництва держави.

Суд відправив у СІЗО дівчину, яка скоїла ДТП на Собранецькій в Ужгороді

23-річну Марію Німець відправили у СІЗО на 60 днів без права внесення застави.

У Берегові четверо мукачівців, серед яких одна жінка, пограбували місцевого жителя

20 вересня у Берегові пограбували 37-річного чоловіка. Потерпілий розповів поліції, що на вулиці Мужайській до нього підійшло четверо осіб, серед яких одна жінка, побили його, пошкодили автомобіль ВАЗ 2101 та відібрали сумку з документами і грошима.

В Ужгороді троє дівчат потрапили у ДТП, одна з них загинула

Дорожно-транспортна пригода зі смертельними наслідками сталася на вулиці Собранецькій 18 вересня, о 23.55.

Затримано злочинця, який ще у квітні обікрав ювелірну майстерню в Ужгороді

Злочинець відірвав зовнішню металеву решітку, відтиснув вікно та проник всередину приміщення. За висновками експерта крадій виніс із сейфа ювелірні вироби на суму понад 314 тисяч гривень.

На Закарпатті затримали хасидів, які попри заборону намагалися потрапити в Україну

Державна прикордонна служба України неодноразово закликала громадян іноземних країн, які планували потрапити в нашу країну з метою паломництва, не намагатися порушувати законодавство України і дотримуватися правил перетину державного кордону.

На Закарпатті депутат побив прикордонника

Депутат Виноградівської райради Іван Удуд і кандидат у депутати від КМКС із своїм зятем побили прикордонника на КПП «Вилок» при спробі виїхати з України, про це повідомив Віталій Глагола.

Прокуратура вимагає усунути виявлені порушення в Закарпатській УВП № 9

Закарпатська обласна прокуратура перевірила стан дотримання посадовими особами ДУ «Закарпатська установа виконання покарань (№ 9)» законодавства при триманні ув’язнених і засуджених осіб, а також законодавства, яке регламентує порядок використання працівниками установи зброї та спецзасобів. У результаті виявлено низку порушень і висунуто вимогу щодо їх усунення в місячний строк.

На Тячівщині сильно побили кандидата на посаду голови Углянської ОТГ

15 вересня, близько 3 години ночі, в селі Угля району між трьома чоловіками трапилася бійка. Конфлікт виник під час розпиття приятелями алкогольних напоїв вдома у потерпілого.

В Ужгороді двоє молодиків пограбували жінку

15 вересня, вночі на вулиці Яроцькій дві невідомі особи вихопили у громадянки сумку з телефоном, гаманцем, а також документами, та втекли у напрямку вулиці Добрянського.

У Хусті неповнолітній напав з ножем на двох чоловіків, один з них помер

Поліція Закарпаття розслідує факт умисного вбивства з хуліганських мотивів, що мав місце 12   вересня, уночі, поблизу одного з магазинів райцентру.

Росіянин мріяв потрапити до Великої Британії, але його подорож скінчилася на Великоберезнянщині

11 вересня прикордонники Чопського загону затримали громадянина Російської Федерації, який намагався незаконним шляхом потрапити через Словаччину до країн ЄС.

Громадянин Австрії намагався сотнею євро підкупити українського прикордонника

Це сталося 10 вересня в пункті пропуску «Дякове». 45-річний іноземець не мав документів, які б надавали йому право в’їзду на територію України в умовах карантинних обмежень, а тому вдався до протизаконних дій та запропонував прикордонному наряду хабар.

На Мукачівщині 54-річний чоловік убив свого сусіда

Це сталося 9 вересня у селі Великі Лучки.

Юнакам, які зі зброєю напали на підприємство у Виноградові, повідомлено про підозру

Двом закарпатцям повідомлено про підозру (хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат