Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1300, 20

В Ужгороді патрульні виявили водійку під дією наркотиків, а у її пасажира - кастет

22 жовтня, на вулиці Будителів, близько 3-ї ночі поліцейські помітили автомобіль ВАЗ-2109, який порушив ПДР.

Поліція Рахівщини розшукує мукачівця, який підозрюється у крадіжках на території району

22-річний житель Мукачівщини скоїв ряд крадіжок з приватних помешкань у селищі Великий Бичків.   Під приводом збору коштів для хворої дитини зловмисник викрав гроші у сумі понад 375 тисяч гривень та ювелірні вироби. За всіма фактами слідчі поліції проводять досудове розслідування.

На Іршавщині неповнолітній викрав автомобіль, щоб покататися

22 жовтня, працівники поліції Іршавщини отримали повідомлення про викрадення транспортного засобу. 41-річний мешканець села Осій розповів, що напередодні залишив відчиненим «ВАЗ 2106» на власному подвір’ї, а наступного ранку виявив його відсутність.

На Берегівщині у ДТП жителька села Оросієво

21 жовтня, близько 21:20 до поліції надійшло повідомлення про смертельну аварію у Берегівському районі. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що 19-річний житель села Петерфолво Виноградівського району, керуючи мікроавтобусом «Mercedes Sprinter», не впорався з керуванням та здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка рухалася в попутному напрямку. Від отриманих травм 46-річна жителька села Оросієво Берегівського району, померла на місці ДТП.

Під Іршавою в ДТП загинув велосипедист

Слідчі Іршавського відділення поліції з’ясовують причини та деталі дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої 65-річний велосипедист помер на місці події.

Кандидата в депутати до Ужгородської міськради від «Разом Сила» побили двоє невідомих

В самому центрі Ужгорода на вул. Небесної сотні побили одного з лідерів команди «Разом Сила» до Ужгородської міської ради, Олександра Пересоляка. Інцидент мав місце вдень 11 жовтня.

Під час будівництва школи на Рахівщині чиновник та підприємець вкрали 800 тис. грн

Закарпатська обласна прокуратура затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт щодо директора приватної будівельної компанії та колишнього керівника одного з управлінь Закарпатської ОДА. Чиновник та підприємець, змовившись, присвоїли частину коштів виділених на будівництво шоколи у селі Кваси.

На Мукачівщині троє малолітніх здійснили наругу над могилами

16 жовтня в селі Баркасово, по вулиці Сечені, невідомі особи пошкодили пам’ятники на цвинтарі.

На Березнянщині легковик упав у річку - п`яний водій не постраждав  

ДТП сталася на автодорозі між селами Ставне та Жорнава.

Затримано двох переправників нелегалів, які довгий час переховувалися від слідства

Один з них мешканець Рахівщини, інший - мешканець Берегівщини.

СБУ викрила на хабарі посадовицю Державної міграційної служби Закарпаття

Служба безпеки України задокументувала систематичне одержання хабарів заступником керівника відділу Головного управління Державної міграційної служби у Закарпатській області.

В Ужгороді затримали розшукуваного Інтерполом громадянина Чехії

Затриманий 24-річний громадянин Чехії, причетний до скоєння збройного нападу та пограбування.

На Міжгірщині чоловік забив до смерті співмешканку

Взято під варту без можливості внесення застави закарпатця за підозрою у скоєнні умисного вбивства своєї співмешканки.

Поліція затримала одного з підпалювачів громадських закладів у Мукачеві

Правоохоронці встановили особу чоловіка, який причетний до замаху на умисне пошкодження майна розважального закладу у Мукачеві. 19-річний житель села Клячаново спільно з невстановленою слідством особою, діючи умисно, вночі здійснив підпал закладу.

На Рахівщині чоловік викрав у пенсіонерки 180 000 грн

Це сталося 5 жовтня у Великому Бичкові, чоловік увійшов до будинку потерпілих під приводом збору коштів на лікування хворої дитини.

Нацполіція затримала злочине угруповання за шахрайства на території Європейського Союзу

Зловмисники створювали фіктивні компанії з перевезення вантажів. Заволодівши продукцією на території Європи, контрабандою доставляли товар до України, а потім – збували. Сума завданих збитків сягає 9,5 мільйона гривень. До складу групи входило п’ять мешканців Закарпатської області.

На Закарпатті поліція викрила групу зловмисників, яка обкрадала банкомати

Поліцейські Виноградівщини встановили, що до крадіжок з платіжних терміналів самообслуговування причетні двоє жителів Мукачівщини. Загальна сума збитків, завданих потерпілому, сягнула майже 100 тисяч гривень.

Судитимуть директора фірми-підрядника, яка проводила реконструкцію площі Кирпи в Ужгороді

На початку серпня поточного року Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо директора та двох працівників Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради та двох керівників приватних фірм, які здійснювали ремонти площ Поштової та Кирпи в Ужгороді.

На Закарпатті поліція встановила попередні причини смерті кандидата у депутати до ОТГ

У ніч на 5 жовтня до поліції надійшло   повідомлення про те, що у селі Велятино Хустського району одному із кандидатів у депутати до Вишківської ОТГ невідомий у балаклаві спричинив тілесні ушкодження. Поліцейські Хустського відділу поліції з’ясували, що на чоловіка напав   21-річний місцевий житель.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат