Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1360, 20

У Мукачеві стався розбійний напад - у жінки-касирки забрали понад 500 000 гривень

Щойно двоє чоловіків у медичний масках пограбували касу оптового складу кондитерських виробів «Форшнер Альянс Логістик».

В Ужгороді напівоголений неадекват пошкодив з 7 автомобілів

В Ужгороді на вулиці Заньковецької 34-річний чоловік пошкодив кілька автомобілів. За викликом прибули інспектори патрульної поліції, які затримали хулігана.

Прокуратура розпочата кримінальні провадження стосовно незаконного виділення земель в Ужгороді

Останнім часом у соцмережах мешканці Ужгорода неодноразово нарікали на незаконне виділення земельних ділянок в межах міста у приватну власність. Аби перевірити оприлюднені містянами факти та дати їм належну правову оцінку, Ужгородською місцевою прокуратурою розпочаті два кримінальні провадження.

На хабарі затримано керівника мукачівського локомотивного депо, який займався контрабандою

Правоохоронці викрили одного з керівників локомотивного депо «Мукачево», що входить до структури Укрзалізниці, на спробі передачі хабара співробітнику СБУ.

В Ужгороді неповнолітній скоїв розбійний напад на АЗС

6 вересня, близько 3.45 годин ночі в поліцію Ужгорода надійшло повідомлення про розбійний напад на АЗС на вул.Заньковецької.

На хабарі затримано начальника одного з відділів обласного Держгеокадастру

3 вересня, під час отримання неправомірної вигоди у сумі 14 тисяч гривень правоохоронці затримали на гарячому начальника одного з відділів Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області.

Мукачівець, підробивши документи, продав автомобіль свого товариша

32-річний мукачівець під приводом пошуку клієнта для продажу автомобіля «BMW» підробив документи та незаконного заволодів машиною свого товариша, перепродавши її за більше, ніж пів мільйона гривень.

Начальника Берегівського міжрайонного управління водного господарства визнано винним у корупції

Хустська місцева прокуратура забезпечила участь у розгляді судом протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.

Ужгородський суд оштрафував контрабандиста на 96 060 498 гривень

Згідно з протоколом про порушення митних правил чоловік намагався перевезти через митний пост "Ужгород" мобільні девайси та запасні частини для автомобілів загальною вартістю майже 96 мільйонів 60 тисяч 498 гривень. Під час митного огляду було встановлено, що у вантажному відсіку напівпричепу знаходився незаявлений в товаросупровідних документах товар.

У Мукачеві раніше судимий злочинець викрав гроші з каси аптеки

24-річний раніше судимий за майнові злочини мукачівець зухвало з каси аптеки викрав гроші і втік.

Прокуратура тримає на контролі справу "чорних рієлторів", які заволоділи квартирою пенсіонерки

Прокуратурою Закарпатської області змінено підслідність у кримінальному провадженні щодо діяльності так званих «чорних ріелторів». Здійснено це у зв’язку з неефективним проведенням досудового розслідування слідчими Ужгородського відділу Нацполіції Закарпаття.

Прокуратура виявила порушення прикордонниками прав осіб, затриманих поблизу кордону

Ужгородська місцева прокуратура у відділі прикордонної служби «Великий Березний» Чопського прикордонного загону провела перевірку дотримання вимог законодавства при затриманні та поміщенні в пункт тимчасового тримання осіб, затриманих за порушення законодавства про державний кордон.

31-річний мешканець Перечинщини забив до смерті батька

За клопотанням слідчого, погодженим прокурором Перечинського відділу Ужгородської місцевої прокуратури, 31-річного мешканця с. Ворочево Перечинського району взято під варту за підозрою у заподіянні своєму батьку тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть.

Прикордонники затримали трактор з контрабандою, який належить сім`ї виноградівського депутата

Першого вересня на Виноградівщині прикордонники затримали трактор з причепом. Це сталося поблизу кордону з Румунією. У причепі було понад 40 ящиків сигарет (20 тис. пачок сигарет) та саморобні дерев’яні перекидні містки, за допомогою яких правопорушники планували подолати контрольно-слідову смугу.

На Ужгородщині водіка жигулів насмерть збила іншу жінку

Це сталося 29 серпня у селі Руські Комарівці. В результаті автомобільної аварії, несумісні з життям травми отримала 45-річна місцева жителька.

У Мукачеві двоє неповнолітніх побили та пограбували 35-річного чоловіка

Грабіж був скоєний на перехресті вулиць Свалявська-Сороча, 1 вересня близько 6–ї години ранку. На чоловіка напали двоє осіб, побили його та відібрали велосипед, два мобільні телефони і музичну колонку. Сума збитків для   потерпілого склала   майже 7 000 гривень.

На Закарпатті за напад та позбавлення волі іноземців злочинна група постане перед судом

Під час документування злочинної діяльності угруповання правоохоронці встановили, що її організатором виявився депутат однієї із селищних рад. Її учасники напали на родину іноземних туристів, відібрали 7 тисяч доларів США, документи, одяг та мобільні телефони.

СБУ викрила посадовця міграційної служби на отриманні хабарів за оформлення документів

Заступник начальника районного відділу ГУ ДМСУ у Закарпатській області, вимагав та отримав 1 тис грн та 500 доларів США за пришвидшення процедури виготовлення закордонних паспортів та надання дозволів на виїзд за кордон для постійного місця проживання для двох осіб: жителя м.Тячів та його дружини.

У Мукачеві поліція затримала жителя району, який вимагав неіснуючий борг від мукачівця

25 серпня поліцейські задокументували протиправні дії 33-річного жителя Мукачівського району. Чоловік під приводом неіснуючого боргу вимагав кошти у сумі 20 тисяч гривень від мешканця Мукачева.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат