Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1240, 20

На Воловеччині у ДТП загинув 43-річний чоловік

14 грудня в селі Гукливе Воловецького району туристичний автобус з десятьма пасажирами в’їхав в авто місцевого мешканця.

В Ужгороді жінка інсценувала ДТП, щоб звинуватити поліцейських

13 грудня патрульні зупинили авто Volkswagen за порушення ПДР. Під час розмови поліцейські виявили, що водійка не має посвідчення водія.

В Ужгороді чоловік підпалив помешкання своєї маттері

13 грудня патрульним на планшет надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Чкалова. Поліцейські одразу прибули на місце події і з’ясували, що йдеться про умисний підпал майна.

В центрі Ужгорода неповнолітній серед білого дня пограбував перехожого

11 грудня, до поліції надійшло повідомлення про грабіж на Проспекті Свободи в Ужгороді. Прибувши за викликом поліцейські з'ясували, що поблизу одного з магазинів, до потерпілого ззаду підбіг невідомий, повалив чоловіка на землю та відібрав у нього мобільний телефон.

На Виноградівщині невідомі зробили провокативний напис, метою якого є розпалення міжнаціональної вор

У селі Пийтерфолво на фасаді сільської ради невідомі зробили напис провокативного характеру: "Закарпаття — це Україна. Ми за вами прийдемо. Правий сектор". Слідчі проводять досудове розслідування.

У колишнього угорського дипломата вилучили контрабанду та авто

10 грудня, в пункті пропуску «Лужанка», що на українсько-угорському кордоні, прикордонники Мукачівського загону затримали з контрабандою угорського дипломата.

Двох убивць засуджено до довічного ув`язнення

Верховним Судом підтримано принципову позицію Закарпатської обласної прокуратури та залишено без змін вирок Ужгородського міськрайонного суду, яким двох громадян засуджено до довічного ув’язнення.

У Мукачеві зловмисник обміняв пенсіонерці фальшиві гроші

Фальшиву купюру номіналом одна тисяча гривень мукачівець розміняв на дрібні справжні банкноти у пенсіонерки. Ошукана 77-річна жінка звернулася до поліції.

На Виноградівщині тепловоз зіткнувся з легковиком

У селищі Королево тепловоз протаранив автомобіль, який виїхав на переїзд на заборонний сигнал. В результаті порушення ПДР, авто отримало механічні ушкодження. Ніхто з людей не постраждав.

Членам злочинного угрупування, які вимагали до $47 тис. від підприємців, погоджено підозри

За погодження Закарпатської обласної прокуратури повідомлено про підозру чотирьом особам за фактом вимагання коштів у підприємців Тячівського району. У їх діях наявні ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 189 КК України (вимагання, вчинене організованою групою осіб).

На Міжгірщині нетверезий водій насмерть збив жительку Синевиру

Це сталося 8 грудня на відрізку автошляху між населеними пунктами Негровець та Синевир.

У Берегові 50-річний зек вдарив ножем 37-річного місцевого мешканця

9 грудня до поліції Берегова надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що за лікарською допомогою звернувся 37-річний мешканець міста. У чоловіка   діагностували колото-різане проникаюче поранення грудної клітини з пошкодженням внутрішніх органів.

У Виноградові правоохоронці затримали небезпечного злочинця, який 4 роки переховувався від слідства

28-річний виноградівець обвинувачується у вчиненні низки тяжких та особливо тяжких злочинів, серед яких викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства, розбій та крадіжка, поєднані з проникненням в житло громадян та втягнення в злочинну діяльність неповнолітніх.

За катування матері закарпатця засуджено на 2 роки позбавлення волі

Подія трапилася у грудні минулого року в с. Костринська Розтока на Великоберезнянщині. Обвинувачений наніс жінці похилого віку серію ударів по тілу. Надалі, прив’язавши її ланцюгом до ліжка, продовжував бити. Жінка змогла звільнитись і втекти тільки коли син заснув.

Закарпатські патрульні затримали чотирьох чоловіків, які підозрюються у зґвалтуванні

6 грудня патрульним надійшло повідомлення про зґвалтування. Вони поїхали на місце події. Там інспектори зустріли заявницю. Жінка крізь сльози розповіла про страшну подію, яка годину тому трапилась з нею.

На Мукачівщині підліток впав з возу під колеса автомобіля і загинув

У селищі Чинадієво Мукачівського району, водій автомобіля «Volkswagen Touran» здійснив наїзд на 16-річного хлопця. Від отриманих травм неповнолітній помер дорогою до лікарні.

До 5 років позбавлення волі засуджено 18 закарпатця за вчинення смертельної ДТП

Прокурорами Іршави доведено вину водія автомобіля «ВАЗ», який у липні поточного року скоїв ДТП в с. Ільниця. Встановлено, що закарпатець у стані алкогольного сп’яніння виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з мотоциклом «Kawasaki».

В Ужгороді викрито банду наркоторговців, до якого входило 5 осіб у тому числі батько з сином

Для своєї діяльності вони використовували приміщення одного з колишніх нічних клубів на Ужгородщині. Там фасували заборонені речовини й у подальшому збували їх.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат