Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 22720, 20

Через Чопську митницю Міндоходів експортували товарів на 5   млрд. грн.

Саме на таку суму було експортовано товарів в першому півріччі 2013 року через Чопську митницю Міндоходів.

Угорські паспорти для громадян України можуть посварити сусідів

Офіційний Будапешт оприлюднив дані, згідно з якими, на даний час запит на отримання угорських паспортів надійшов від 470 тисяч закордонних угорців. Віце-прем’єр угорського уряду Жолт Шемьєн переконаний, що до кінця поточного року такі документи отримає вже до півмільйона осіб.

У Воловці відбудеться фестиваль коломийки

28 липня «Дзвінкі перлини Верховини” запрошують до Воловця.

Процедуру сплати штрафів за порушення Правил дорожнього руху вдосконалено(ЗРАЗОК)

З 16 липня 2013 року вступив в силу Наказ МВС України № 606 «Про вдосконалення процедури сплати штрафів за порушення Правил дорожнього руху та застосування механізму автоматичного заліку таких штрафів під час отримання коштів».

Рятувальники шукають чоловіка, який зник в Оноківцях

17 липня, о 13:55 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття звернувся мешканець обласного центру й повідомив, що в районі дачного масиву «Світанок» Оноківської сільської ради загубився його батько 1961 року народження.

Розвиток сільських територій – за фермерськими господарствами

У середу, 17 липня, заступник голови облдержадміністрації Михайло Попович з робочою поїздкою відвідав Хустський район. Під час візиту посадовець ознайомився з роботу місцевих фермерських господарств.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 18 липня. Якщо ви не встигли зробити важливі справи вчора, обов’язково прокидайтеся раніше й довершуйте їх сьогодні. Нехай успіх не відстає, а ранкова кава додає бадьорості. Зустрічних вам усмішок, гармонії й смачного кавування!

Небезпека автомобільних кав'ярень для Ужгорода

Невдовзі в Ужгороді відкриють автомобільні кав'ярні, себто каву продаватимуть зі спеціально облаштованих автомобілів. В цьому є і небезпека. З цього приводу коментар депутата Ужгородської міськради Ярослава Шафаря, опублікований у соцмережі Facebook.

Ветерани виступають проти перепоховання воїнів-визволителів у Мукачеві

Як повідомляла газета «РІО», влада Мукачева розглядає можливість перепоховання воїнів-визволителів, могили яких заважають «проводити мистецькі заходи».

Гандбол. «Карпати» розпочали підготовку до нового сезону

Гандболістки "Карпат" тренуються в Ужгороді на базі стадіону «Спартак» і мають щодня по два заняття. З 22 липня у них запланований збір в Берегові, а далі — традиційний збір на Драгобраті. Після того керівництво клубу буде шукати команди, для проведення спарингів.

Працівника Державної інспекції сільського господарства піймали на хабарі

На початку липня ц.р. співробітники СБУ в Закарпатській області викрили протиправну діяльність головного спеціаліста Управління технічного нагляду, охорони праці та пожежної безпеки Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області.

Сільський голова попався на хабарі у 15 тисяч доларів

Вчора, 16 липня   при одержанні неправомірної вигоди сумою 15 000 доларів США було затримано сільського голову села Лубня Великоберезнянського району.

Діти з вадами здоров’я отримали від "Карпатської Січі" й   волонтерів спортінвентар

Активісти «Карпатської Січі» разом з волонтерами Закарпаття завітали в дитячий табір у Дубриничах, де відпочивають діти Перечинської та Часлівецької шкіл-інтернатів для дітей з вадами здоров’я.

У Берегові   вогнеборці евакуювали чоловіка й   врятували від знищення   будинок

16 липня в Берегові на вулиці Лоньої горів житловий будинок. Повідомлення про це місцеві вогнеборці отримали о 06:33.  

Сільський   голова Лубні попався на хабарі в 15 тис. дол.


Учора на хабарі в 15 тисяч доларів «попався» сільський голова села Лубня Великоберезнянського району.
На хабарі в 15 тисяч доларів затримали сільського голову Лубні

Стебла коноплі, амфетамін і набої вилучили оперативники на Мукачівщині

У ході проведення операції «Мак» до сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків надійшла оперативна інформація про те, що мешканець Мукачева   на власній присадибній ділянці займається вирощуванням конопель.

Міліція знайшла злодіїв, які пограбували "Дорогу життя"

На початку липня в одному з корпусів реабілітаційного центру "Дорога житті" в Ужгороді сталася крадіжка: невідомі зловмисники викрали унікальну й дорогу (вартістю 4,5 млн.грн.) медичну апаратуру швейцарського виробництва для лікування дітей, хворих на дитячий церебральний параліч.

На трасі Київ-Чоп загорілася вантажівка

Сьогодні, 16 липня о 17:12 до пожежно-рятувального підрозділу Воловецького району надійшло повідомлення, що на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Нижні Ворота загорівся вантажний автомобіль «МАН», що слідував транзитом з Румунії до Білорусії.

Підприємцям, які завершили свою діяльність, нагадують звітувати про це

Платник податків зобов’язаний за кожний звітний період подавати податкові декларації щодо кожного окремого податку, платником якого він є. Звітність подається до органу Міндоходів, в якому платник податків перебуває на обліку. Важливо пам’ятати, навіть якщо платник податків вирішив на певний період призупинити ведення своєї  господарської діяльності, то звітувати потрібно у будь-якому випадку.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 17 липня. Дозвольте собі порелаксувати за чашечкою свіжозвареної кави, бо від ранкового настрою найчастіше залежить успішність всього дня. Rionews бажає вам сьогодні встигнути зробити все задумане. Нехай поразки підганяють до перемог, а свіжозварена кава бадьорить на початку нового дня!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат