Закарпаття - приклад мирного співіснування людей різних національностей

30.03.2024 13:26 ПОДІЇ

 

Працюємо над впровадженням європейських стандартів щодо захисту прав представників національних спільнот та корінних народів, а також боротьби з дискримінацією.

Разом із Державною службою України з етнополітики та свободи совісті в Ужгороді провели нараду-семінар у межах спільного проєкту з Радою Європи та Європейським Союзом, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Протягом двох днів розглянули актуальні напрямки євроінтеграційної політики нашої країни, імплементації законодавства у сфері етнополітики, втілення Державної цільової національно-культурної програми «Єдність у розмаїтті».

Постійний конструктивний діалог з представниками національних спільнот – це основа прийняття ефективних рішень на всіх рівнях, які забезпечують взаємодію, мирне та толерантне співіснування тисяч людей різних національностей у нашому краї.

Закарпаття є прикладом реалізації державної політики щодо національних спільнот. Цей досвід впроваджується і в інших регіонах країни.

Дякую представникам усіх національних спільнот краю, громадських організацій та обʼєднань за конструктивну участь у нараді-семінарі.

Дякую колегам з Державної служби України з етнополітики та свободи совісті за співпрацю й увагу до Закарпаття.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат