Угорська екуменічна служба є однією з найефективніших благодійних організацій, що допомагають Україн

20.03.2024 17:03 ПОДІЇ

 

Мав за честь у стінах адміністрації вітати справжнього друга Закарпаття, керівника Угорської екуменічної служби допомоги в Україні Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Ласла Легела, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Робота донорської організації, яку очолює пан Легел, не потребує окремих представлень. Можу впевнено сказати, що з початку широкомасштабної війни Угорська екуменічна служба допомоги в Україні є однією з найефективніших благодійних організацій.

Інфраструктурні проєкти підтримки ВПО, матерів та дітей, які постраждали внаслідок війни, посилення медичних осередків і багато іншого. Усе це вже реалізовано не тільки на Закарпатті, а й в інших регіонах країни.

Немає такого прохання, на яке б не відгукнулися наші угорські партнери. Все це допомогло в перші місяці війни витримати критичне навантаження на громади краю, ця робота допомагає нам і зараз.

Під час зустрічі обговорили декілька проєктів, які можуть бути реалізовані на Закарпатті для дітей з прифронтових регіонів.

Подякував Ласлу Легелу за ініціативу та самовіддану роботу, а також Уряду Угорщини за увагу до потреб українців у цей складний для всіх нас час.

Вручив спеціальну подяку від команди Палати регіонів Конгрес місцевих та регіональних влад

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат