Магнітно-резонансний томограф запрацював у Виноградівській районній лікарні

19.03.2024 16:56 ПОДІЇ

 

Сьогодні разом із громадою міста ввели в експлуатацію новий магнітно-резонансний томограф у кластерному закладі охорони здоров’я. Це обладнання дозволить діагностувати захворювання на ранніх стадіях, а отже, підвищить ефективність лікування пацієнтів, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

МРТ придбали за кошти Європейського Союзу в межах програми транскордонного співробітництва ЄІСП «Угорщина – Словаччина – Румунія – Україна 2014–2020» та за співфінансування з обласного бюджету.

Для розміщення томографа відремонтували поверх лікарні, закупили меблі й додаткове обладнання. Медики пройшли спеціальну підготовку від виробника та готові до обстеження пацієнтів.

Це знаковий крок для Виноградівщини. Зараз, в умовах воєнного стану, лікування та відновлення наших захисників є пріоритетним завданням держави на всіх рівнях. Важливо, що ургентні пацієнти районної лікарні отримали можливість проходити діагностику безоплатно.

Дякую нашим міжнародним партнерам, народному депутату України Владіславу Поляку та представникам депутатського корпусу всіх рівнів за ініціативу й реалізацію проєкту.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат