Віктор Микита зустрівся з керівницею патронатної служби 3-ї окремої штурмової бригади

05.03.2024 18:37 ПОДІЇ

 

Провів робочу зустріч з керівницею патронатної служби 3-ї окремої штурмової бригади Оленою Толкачовою, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Пані Олега керує командою людей, які займаються лікуванням, реабілітацією, похованням військових, а також підтримкою родин, котрі втратили на війні своїх близьких.

Лише за минулий рік вони разом з командою поставили на ноги 4,5 тисячі військових, які отримали поранення. Через це патронатну службу азовського руху вважають однією з найефективніших у країні, а її досвід вже вивчають інші бригади.

Зустріч мала практичний характер, адже нам потрібен цей досвід у межах проєкту обласного реабілітаційного центру «4.5.0 Recovery Center», який започаткували на Закарпатті.

Разом з пані Оленою та підприємцями Ужгорода передали бійцю бригади ключі від двокімнатної квартири в одній з новобудов міста.

Домовилися співпрацювати, підтримувати зв’язок та започаткувати спільний проєкт реабілітації бійців 3-ї ОШБр із залученням можливостей наших закордонних партнерів.

Дякую команді патронатної служби за велику роботу для нашої спільної перемоги.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат